Test og anmeldelserVideo

Porsche Cayenne Turbo: 550-hestes V8-monster til tre millioner

Af i Test og anmeldelser, Video
Porsche Cayenne Turbo er klar i tredje generation. Berner tager et kig på den luksuriøse familiebus, hvor ekstraudstyret koster mere end villavejens biler tilsammen.

Af: Anders Berner  / d. 11. maj 2018

– Ventilation i sædet? 40.000 kroner, tak.
– Soltag? 40.000 kroner, tak.
– Vil du også have el-sæder? Det bliver så også 40.000 kroner, tak.
– Ellers andet?

Jo jo, en Porsche Cayenne Turbo er ikke beregnet til fattigrøve. Til gengæld er Cayenne eminent udført i lækre materialer og med masser af omtanke. For det meste i hvert fald…

LÆS OGSÅ: Verdens stærkeste: Her er den spritnye Porsche 911 GT3 RS

For der er også elementer i den luksuriøse slæde, som eksempelvis den elektriske bagklap, som bare ikke er helt så gennemført, som det kunne have været. Det kan du se nærmere om i videoen herunder, hvor vi naturligvis også tester, om den teoretiske 0-100-tid på under 4 sekunder rent faktisk holder i virkeligheden.

 

På Bilbasen finder du både unge og gamle ældre udgaver af den populære sportsvogns-SUV. Lige nu kan du således søge blandt mere end 70 Porsche Cayenne til salg.

En af de billigste (incl afgift) er i skrivende stund en Cayenne fra 2006, der har kørt 251.000 kilometer. Du kan se specifikationer, udstyr og pris lige her.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.