Porsche Cayenne Turbo
maj 11, 2018

Porsche Cayenne Turbo: 550-hestes V8-monster til tre millioner

Porsche Cayenne Turbo er klar i tredje generation. Berner tager et kig på den luksuriøse familiebus, hvor ekstraudstyret koster mere end villavejens biler tilsammen.

Af: Anders Berner  / d. 11. maj 2018

– Ventilation i sædet? 40.000 kroner, tak.
– Soltag? 40.000 kroner, tak.
– Vil du også have el-sæder? Det bliver så også 40.000 kroner, tak.
– Ellers andet?

Jo jo, en Porsche Cayenne Turbo er ikke beregnet til fattigrøve. Til gengæld er Cayenne eminent udført i lækre materialer og med masser af omtanke. For det meste i hvert fald…

LÆS OGSÅ: Verdens stærkeste: Her er den spritnye Porsche 911 GT3 RS

For der er også elementer i den luksuriøse slæde, som eksempelvis den elektriske bagklap, som bare ikke er helt så gennemført, som det kunne have været. Det kan du se nærmere om i videoen herunder, hvor vi naturligvis også tester, om den teoretiske 0-100-tid på under 4 sekunder rent faktisk holder i virkeligheden.

 

På Bilbasen finder du både unge og gamle ældre udgaver af den populære sportsvogns-SUV. Lige nu kan du således søge blandt mere end 70 Porsche Cayenne til salg.

En af de billigste (incl afgift) er i skrivende stund en Cayenne fra 2006, der har kørt 251.000 kilometer. Du kan se specifikationer, udstyr og pris lige her.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS