juni 4, 2024

Hvordan sælger man sin bil online?

Ønsker du at sælge din bil? Der er efterhånden en del forskellige måder at sælge bil på, og det kan gøre bilsalg til en kompleks størrelse.

Annoncørbetalt indhold:


Hvis du synes, at bilsalg er en udfordrende opgave, er du langt fra den eneste. Det kan være svært at tage stilling til, hvordan man skal sælge bilen, hvad prisen bør være og hvor hurtigt salget skal gå.

De seneste år er det blevet mere populært at benytte online aktører til at hjælpe med bilsalget. Flere nyere aktører gør dette muligt og har til formål at gøre bilsalget lettere og mere overskueligt for dig som bilejer. I denne artikel beskriver vi, hvordan du kan starte dit bilsalg online.  

Online bilvurdering og salg

Først giver det mening at kigge på, hvad et online bilsalg egentlig går ud på. For hvordan kan det lade sig gøre at sælge sin bil online? Spørgsmålene står i kø – og det er alt sammen forståeligt. Det er nemlig først i løbet af de seneste år, at det for alvor er blevet populært at sælge bil online.

Selvom det ikke umiddelbart fremgår af ordene ‘online bilsalg’, så er det ikke hele processen, der foregår online. Et online bilsalg dækker typisk over et bilsalg, som starter online. Dette kan være ved at indhente en tilbudspris eller oprette en salgsannonce. 

Derefter vil der som regel komme et eller flere elementer, som ikke er online. Bilen skal nemlig inspiceres og afhentes – enten af en privat køber eller en bilforhandler.  

Men hvorfor egentlig starte sit bilsalg online? Hvorfor er det blevet så populært? De digitale værktøjer til bilsalget gør det lettere at være privat bilsælger. Med digitale værktøjer kan du starte dit bilsalg, når det passer dig. Du kan også sælge din bil hurtigt og trygt til en fair pris.

Online bilsalg til forhandler

Hvis du ønsker et online bilsalg, hvor køberen er en professionel forhandler, kan det gøres gennem Solgt.com. På Solgt.com skal du ikke oprette en annonce på din bil. Du skal derimod indtaste din bils oplysninger og dine kontaktinformationer, hvorefter din bil bliver vurderet. 

Inden for 24 timer modtager du en e-mail og SMS med en tilbudspris på din bil. I samme besked har du mulighed for at booke en tid til inspektion lokalt hos en af Solgt.coms forhandlere. Til inspektionen vil forhandleren bl.a. gennemgå din bil for eventuelle skader – derefter en den solgt, hvis du ønsker det. 

Det vil sige, at den kan være solgt allerede et døgn efter vurderingen og forhandleren tager sig af alt det praktiske inkl. afmelding af forsikring og nummerplader.

Denne type bilsalg giver knap så stor medbestemmelse i hverken pris eller proces, som du har ved et privat bilsalg på Bilbasen. Du er til gengæld garanteret en hurtig og effektiv salgsproces, hvor du slipper for at vente i uger på respons fra eventuelle købere. 

På Solgt.com handler du med professionelle forhandlere og er dermed sikret en professionel handel. Derudover er det både gratis og uforpligtende at benytte Solgt.com, og du kan frit vælge, hvornår du ønsker et tilbud og evt. salg, så det passer bedst for dig. Solgt.com gør arbejdet for dig, så du kan nyde en problemfri og hurtig bilhandel. 

Fordele og ulemper ved at sælge sin bil onliner

FordeleUlemper
– Det er gratis og uforpligtende 
– Du er garanteret et salg 
– Du kan sælge bilen hurtigt 
– Du sælger til professionelle og er i trygge hænder  
– Du kan ikke selv prissætte bilen 
– Du kan måske få en lidt lavere pris for bilen ved at overdrage arbejdet til andre
9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen Blog

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS