Test og anmeldelserVideo

Rust-bombe: Her er værkstedets dom over den slidte Skoda

Af i Test og anmeldelser, Video
Anders er ved at gå i panik, da han hører, hvor meget rust der egentlig er i hans 13 år gamle Skoda Octavia.

Af: Anders Berner  / d. 23. marts 2018 / Sponsoreret af Telia

Kan det lade sig gøre at forvandle min gamle skrotbunke til noget, der minder om en ny bil? Det er missionen i denne serie om min gamle Skoda Octavia. Men det går mildest ikke talt helt problemfrit.

I det første afsnit fik jeg set nærmere på det mekaniske i bilen. Og der var rigeligt at tage fat på. Men på trods af en omfattende liste med fejl, blev det faktisk overraskende billigt.

Men nu er det tid til at få set nærmere på rusten i min Skoda Octavia:

 

I næste og sidste afsnit får den gamle familiebil en kosmetisk overhaling, den får en teknologisk opgradering, og så laver vi det store regnestykke, som skal vise, om det hele har været penge direkte i kloaken, eller om jeg faktisk har fået noget ud af min investering.

Gå ind på vores YouTube-kanal og tryk “abonner”. Så får du en notifikation, når den sidste video bliver publiceret!

LÆS OGSÅ: Stor guide: Sådan køber du en ekstremt billig bil

Opgrader din bil med Telia Sense Car

 Med Telia Sense Car får du 4G WiFi-hotspot i bilen, så der er masser af underholdning til alle passagerer. Men Sense-enheden kan meget andet.

Her kan du læse mere om Telia Sense Car og tjekke, om du kan få det til din bil.

Et Telia Sense Car-abonnement koster 99 kroner om måneden og er inklusiv  20 gigabyte data pr. måned. Der er ingen binding, så du kan til enhver tid opsige abonnementet.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.