Kategorier
Nyheder Ugens fund

Ugens fund: Den perfekte zombie-overlevelsesbil

Går du og frygter, at zombierne kommer? Så har vi fundet den perfekte overlevelsesbil til dig. Det er hverken en Jeep eller en Hummer, men faktisk noget så kedeligt som en Toyota – bare ikke hvilken som helst Toyota!

Af: Simon Hallenslev / d. 9. maj 2019

Hvilke tre ting skulle du bruge for at overleve en zombie-epidemi? Vores bud er et skydevåben, et førstehjælps-kit og denne uges zombie-sikrede fund på Bilbasen!

Ugens fund i denne omgang er en Toyota FJ Cruiser. Og som om den ikke var sjælden nok i forvejen, har den nuværende ejer valgt at give den en stor make-over i bedste zombie-stil.

LÆS OGSÅ | Ugens fund: Charmerende bjergged med mod på mudder

Med denne Toyota FJ Cruiser kan du overleve en zombie-epidemi til en meget overskuelig pris. Når alle bankmænd alligevel er frådende, kødædende væsener, kan det ikke betale sig at købe biler i dyre domme. I stedet kan du lease herligheden her for bare 2.400 kroner om måneden.

Stor, ond og grøn

Denne Toyota FJ Cruiser har fået en ordentlig overhaling i ægte zombie-overlevelses-stil og er blevet til en gennemført offroader. Der er sikret større frihøjde med højere støddæmpere, mens de store, eftermonterede offroad-dæk lader dig forcere ethvert tænkeligt terræn.

Rent kosmetisk har den også fået lidt offroad-lir i form af en helt ny forende med LED-lygter og et stort kængurugitter. De sorte skærmforøgere på siden får den til at fremstå bredere og mere rå, mens den matgrønne folie og bastante tagræling med tilhørende stige fuldender offroader-looket.

LÆS OGSÅ | Ugens fund: Topløs offroader er enhver svigermors mareridt

Indvendigt er der ifølge forhandleren – der sælger bilen for en privatkunde – også sket lidt. Den har nemlig fået nyt læder, nyt navigationssystem, nyt Hi-Fi system og sågar et bakkamera. Sidstnævnte er en fornuftig tilføjelse, da det kæmpe reservehjul på bagsmækken ikke efterlader meget udsyn.

Med denne Toyota FJ Cruiser kan du altså overleve et zombie-udbrud, med bagenden komfortabelt plantet i læder og Rasmus Seebach på anlægget. Hvis ikke den er solgt i mellemtiden, kan du finde den til salg hos CARCLUB i Gentofte lige her.

En offroader med historie

Toyota FJ Cruiser er bygget på den samme nærmest uopslidelige platform som den store Land Cruiser. Det kantede retro-design er en hyldest til den første Land Cruiser FJ40, der i dag betragtes som et offroad klenodie.

FJ Cruiser blev aldrig udbudt til det europæiske marked og er derfor et sjældent syn på de danske landeveje. Men til det nordamerikanske og asiatiske marked blev den produceret i mere end 200.000 eksemplarer fra 2006 til 2018. Denne uges fund er derfor også blevet importeret fra USA i 2017 af den nuværende ejer.

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.