Kategorier
Test og anmeldelser Video

Video: Her er 3 gode tilbud, du SKAL tjekke ud!

Berner har fundet tre gode biltilbud til dig, der vil købe ny bil privat, have ny firmabil eller ny privatleasingbil. Hør hvorfor du skal vælge Peugeot 508, Kia Ceed og VW Up.

Tekst: Simon Hallenslev | Video: Anders Berner  | Dato: 27. februar 2020

Anders Berner vil gerne ruske op i dine dårlige vaner og udvide din horisont, så du ikke bare går ud og vælger den samme bil, som naboen har i carporten. I denne video får du derfor tre virkelig gode — men knap så populære —  bud på biler, til dig der skal have ny bil, firmabil eller leasingbil. Alle tre biler er i øvrigt på knaldtilbud netop nu!

Se bilerne Berner vil have dig til at vælge i videoen herunder.

Billigere Peugeot 508 når de tre tyske premium-mærker

Det er ingen hemmelighed, at de tre tyskere BMW 3-Serie, Mercedes C-Klasse og Audi A4 sidder tungt på toppen, når det kommer til firmabiler. Men er det fordi, de er de bedste? Eller er det fordi, dine kollegaer ukritisk vælger dem?

Peugeot er inde i en god stime — nærmest en gylden periode. De hælder den ene gode bil ud af ærmet efter den anden, og den store Peugeot 508 er ingen undtagelse. Den er proppet med smarte og dyre løsninger, som rammeløse døre og kopholdere, der virker. Derudover er den også udstyret med en af de bedste dieselmotorer i firmabilsklassen.

LÆS OGSÅ | Brugttest: VW Passat er elsket, men er det fortjent?

Problemet er bare, at danskerne ikke er klar til at betale en premium pris for en Peugeot, selvom vi efterhånden har med en premium bil at gøre. Af den grund går salget af den flotte 508’er mildest talt ringe.

Derfor forsøger Peugeot lige nu at presse priserne, og udbyder 508 til 340.000 kr. med en solid 130 hk dieselmotor og en 8-trins automatgearkasse. Men hvad bedre er, at beskatningsprisen på Peugeot 508 lyder på 262.000 kr. Det gør den 100.000 kr. billigere end Volvo V60, selvom det er en markant bedre bil. Skal du have ny firmabil, bør du vælge 508.

Elektrisk VW og prisbillig Koreaner

Er du på udkig efter at købe bil privat, og har du ikke noget at kompensere for med en stor benzinsluger? Så bør du kigge i retning af den elektriske VW e-Up. Jovist, du får lov at betale 40.000 kr. mere end en almindelig Up, men så får du også masser af udstyr og en grøn samvittighed.

Prisen for den elektriske folkevogn er beskedne 164.000 kr. og rækkevidden i virkelighedens verden strækker sig typisk ikke længere end 200 km på en varm dag med vind i ryggen. Men det er rigeligt, og e-Up er en vældigt velkørende bil. Så vælg den, hvis du er på udkig efter en bil nummer to.

SE OGSÅ | Her er den første VW, der er sjovere end BMW

Har lammeskindet det bedst i din baglomme? Så har Berner heldigvis også fundet et knaldtildbud på en leasingbil, der kan transportere hele din lille familie, uden du behøver at hoste mere end 2.400 kr. op om måneden.

Bilen er Kia Ceed stationcar, og du kan få fingrene i den, blot ved at smide et depositum på 5.000 kr. Til gengæld får du moderne luksusglæder som varme i rattet, stort bagagerum og et (for en gangs skyld) velfungerende bakkamera. Eneste hage ved tilbuddet er, at du bliver spist af med den lille 1 liters motor med 100 hk. Til prisen kan du bare ikke tillade dig at bede om mere.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.