Kategorier
Elektrisk Video

Video: MG4 er ‘en lige højre’ til konkurrenterne

Her er Kina-bilen, der kan knockoute europæerne og koreanerne – og det er ikke bare på prisen. MG4 er en suveræn bil.

Video: Anders Berner

“Den bedste MG, der nogensinde har eksisteret”, påstår Anders Berner. Men det siger vel egentlig ikke så meget. For MG er i dag noget helt andet, end det var engang. Og de nye MG, vi har set på det danske marked, er ikke ligefrem gedigne biler.

LÆS OGSÅ | Første tur: MG4 er den elektriske prisbasker, danskerne har brug for

MG4 er dog anderledes. Den er på størrelse med VW ID.3, den har nogenlunde samme batteristørrelse, nogenlunde samme plads indvendig og så kører den faktisk lige så godt.

Hvad dét vil sige, og andre argumenter for hvorfor du skal vælge en MG frem for en VW fortæller Berner om i videoen her. Se med og bliv klogere.

Muligvis Årets Bil i Danmark 2023

Den indledende runde til Årets Bil i Danmark 2023 er netop afholdt på Jyllandsringen. Her er finalefeltet på syv kandidatbiler fundet og én af dem, er den nye, kinesiske MG4.

LÆS OGSÅ | BMW i4, MG4 og Nissan Ariya med i finalen til Årets Bil i Danmark 2023

Og rygterne forlyder faktisk, at MG4 har en ret stor chance for at vinde det hele og løbe med titlen som Årets Bil i Danmark 2023. Men kan det virkelig passe? Hvad er det, der gør MG4 til så god en bil – og så godt et køb?

Den kører forrygende

MG4 har rigtig meget godt kørende for sig OG så kører den tilmed forrygende. Mindst lige så godt som en VW ID.3. Og det gør den blandt andet, fordi den har baghjulstræk.

Samtidig er MG4 komfortabel, den er støjsvag og den styrer godt – helt ulig de andre MG-modeller vi har set på det danske marked indtil nu.

Og så har MG4 et kæmpe es i ærmet sammenlignet med VW ID.3: Prisen! MG4 starter ved 285.000 kr. og så kommer den endda med en langt, langt bedre garanti end tyskerne; Syv år eller 150.000 km.

Læs mere om vores første tur i MG4 HER

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.