Kategorier
Elektrisk Nyheder Video

Video: Polestar 3 – sådan er den

Polestar 3 er en stor og lynhurtig elbil – Anders Berner giver en hurtig gennemgang af nyheden fra verdenspremieren i København.

Video: Anders Berner

Selve verdenspremieren af den helt nye Polestar 3 fandt sted i Danmark. Nærmere bestemt Lokomotivværkstedet i København. Verdenspressen blev fløjet ind for at se, da tæppet blev løftet fra den store og længe ventede SUV.

LÆS OGSÅ | Polestar 3 med 489 hk starter på 800.000 kr.

Berner var naturligvis på pletten og fik mulighed for, som en af de absolut første, at se, røre og sidde i den nye Polestar 3 – og han er glad. Kæmpestor SUV bygget fra bunden som elbil og med masser af kræfter og udstyr.

Men der er selvfølgelig noget, som Berner ikke er imponeret over – ligesom det plejer. Og det er selvfølgelig en af hans store kæpheste, når det kommer til elbiler.

600 km på en opladning

Polestar 2 er en usædvanligt velkørende elbil til en god pris. Men den er også, hvis man er kynisk, et stykke aflagt Volvo-design og en bil, som ikke egner sig til en pladskrævende familie.

Polestar gør nu op med begge kritikpunkter. Den længe ventede Polestar 3, som produceres både i Kina og på en helt ny fabrik i USA, gør op med det gamle Volvo-design – og afslører en spændstig crossover til familiebrug.

LÆS OGSÅ | Polestar O2 Concept kan blive elektrisk flagskib

Polestar afslører, at den elektriske crossovers rækkevidde skulle ramme over 600 km (WLTP-måling). Prisen ender dog i den absolut høje ende på 800.000 kr.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.