Video: Den bedste elbil – Tesla eller Polestar?

Tesla Model 3 sælger vanvittig godt – men var det Polestar, du skulle ha’ valgt i stedet?

Video: Anders Berner

Der er absolut ingen, der vender sig om efter en Tesla Model 3 længere. Det er blevet den nye VW Bobbel – folkets vogn anno 2022. Men det er den blevet af en årsag: Fordi det er en vildt god elbil.

Tesla Model 3 sælger altså rigtig, rigtig godt men stille og roligt kommer andre mærker med modeller, der tager kampen op mod Tesla. Ét af dem er Polestar, der med Polestar 2 tager kampen direkte op mod Tesla Model 3.

LÆS OGSÅ | Er Polestar 2 elbilen, der kan vippe Tesla Model 3 af pinden?

Så skulle du have købt en Polestar i stedet for din Tesla? Hvis du endnu ikke har investeret, og står med valget, finder Anders Berner i ugens Berner Show ud af, om du skal vælge den ene eller den anden.

Den ene eller den anden

Udgangspunktet er den billigste Tesla mod den billigste Polestar. De koster henholdsvis 425.000 kr. for Tesla Model 3 og 365.000 kr. for Polestar 2. En ret markant prisforskel, der allerede giver Polestar et markant forspring.

Vær dog opmærksom på, at en standard Polestar 2 ikke har nær samme udstyrsniveau, som en standard Tesla Model 3. Model 3 kommer med noget mere udstyr ab fabrik end Polestar gør.

SE OGSÅ | Polestar 1 – den sjældne, svenske raket

Til gengæld er kabinen i Polestar et rigtig behageligt sted at befinde sig med skandinavisk stil og ikke mindst lækre materialer. Begge biler betjenes af en stor skærm – og det fungerer godt i begge biler.

Men de to biler adskiller sig også og har hver deres positive og knap så positive sider. Polestar er mere praktisk og man sidder bedre på bagsæderne men Tesla lader hurtigere og er mere økonomisk at køre i. Hvad betyder mest for dig?

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS