ForbrugerstofVideo

VIDEO: Priserne på biler falder – gør en god handel NU

Det er NU du skal sætte ind, hvis du er i markedet efter bil. Der er nemlig lav efterspørgsel og det giver dig fordele som køber. Både når det gælder brugte biler men også nye.

Video: Anders Berner  / Dato: 9. april 2020

Berner er ved at blive sindssyg af at høre om Corona – ligesom vi tror at mange af jer sikkert også er det. Men hvis du er i markedet efter ny eller brugt bil kan du faktisk – lige nu – gøre en god handel.

Corona-krisen har nemlig lagt en ordentlig dæmper på bilsalget, da de fleste af os holder igen med store investeringer. Det betyder, at der lige nu er 5.000 flere biler på markedet end for bare tre uger siden.

SE OGSÅ: Ny Tesla Model 3 eller brugt Model S?

Det store udbud af biler presser priserne og dét betyder, at der er gode tilbud at hente. Det gælder både nye og brugte biler, ligesom det også gælder både køb og leasing.

Se med når Anders Berner giver et par gode fif.

En ekstra indsats – og fine fordele

Bilforhandlerne er godt klar over, at der skal gøres ekstra, for at lokke kunder i butikken. Men så længe du og forhandleren gør sit, for at undgå smittespredning, behøver du ikke være decideret nervøs. De fleste forhandlere spritter bilen af inden prøvekørsel – hvis det ikke er tilfældet råder vi dig til at bruge en anden.

LÆS OGSÅ: Hvilke bilejere klapper, når flyet lander?

Flere forhandlere giver desuden fine fordele, hvis du køber bil netop nu. Eksempelvis gives der flere steder forlænget garanti på brugte biler – nogen lover endda rentefrihed i op til 12 måneder, hvis du har behov for finansiering.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.