Kategorier
Video

VIDEO: De dummeste ting i biler ifølge JER

Vi har spurgt, hvilke ting der irriterer jer mest i biler, og listen blev meget lang. Alligevel er Berner enig i det meste. Hør når han gennemgår de dummeste ting i biler ifølge Bilbasens læsere.

Video: Anders Berner  | Dato: 7. maj 2021

Hvis Anders Berner en dag skal skrive en bog, bliver det hverken en selvbiografi eller en erotisk roman. Skriver han en bog, bliver det et omfattende opslagsværk over de dummeste og mest irriterende ting i biler. Listen virker nemlig nærmest uudtømmelig.

I stedet for en bog lagde Berner dog ud med en video om de 7 dummeste ting i biler — og nu laver han en video til. Til denne anden del har han dog snydt lidt. På Bilbasens Facebook spurgte han læserne om, hvilke ting der er det dummeste i biler i deres optik. Og responsen var overvældende.

Hør hvilke ting Bilbasens læsere hader mest ved biler, når Berner gennemgår det omfattende kommentarspor.

Når irritationen kommer indefra

Nu kan vi vidst godt blive enige om, at der er mange irriterende ting i biler. Men der er også irriterende ting, som bilproducenterne ikke kan gøre noget ved. Det er eksempelvis hvis irritationsmomentet kommer fra et levende væsen på passagersædet.

Har du nogensinde prøvet at køre med en passager, der giver et uvelkomment og irriterende råd til, hvordan du i et snuptag kan forbedre din kørsel? Eller når en passager stamper på en imaginær bremsepedal i passagersiden og griber efter panikhåndtaget, selvom der ikke er fare på færde, og du er i kontrol?

SE OGSÅ | VIDEO: Mest plug-in hybrid for pengene — Leon eller Megane?

Jep. En irriterende passager kan sagtens være mere irriterende end de irriterende ting ved bilen. En britisk undersøgelse har kigget på de værste ting, man kan gøre som passager, og her er uvelkomne råd til kørslen og panikbremsende sidemakkere blandt de værste.

Er du passager og vil bidrage til vejvisningen, skal du enten gøre det helhjertet eller helt lade være. Det er svært at nå en afkørsel fra tredje spor på motorvejen, hvis først man får det at vide 50 meter før. Af den grund er dårlige vejvisere også højt på listen.

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.