marts 19, 2021

VIDEO: Her er de 7 dummeste ting i biler

Ja, ja. Moderne biler er sikrere og mere økonomiske end nogensinde før. Men de er stadig ufatteligt gode til at stoppe dumme løsninger ind i deres nye modeller. Berner gennemgår de 7 mest irriterende ting i moderne biler.

Video: Anders Berner  | Dato: 19. marts 2021

Dumme chefer, ringe frokostordninger eller dårlig ergonomi i kontorstolene. Der kan være mange grunde til utilfredse medarbejdere. Det er dog sikkert og vidst, at der sidder mindst én utilfreds medarbejder hos hver bilproducent, som har gjort det til sit mål i livet at irritere dig som bilkunde.

SE OGSÅ | VIDEO: Mercedes-Benz EQV er en elektrisk partybus

De syv irriterende ting, som Berner finder i moderne biler, bunder i hvert fald ikke i et let forklareligt rationale. Hvorfor skal vi spises af med knapper, der er sløve eller helt er fjernet fra kabinen? Se hvilke ting der trykker på Berners knapper og byd gerne ind med hvilke ting, du synes er irriterende i moderne biler.

Stopper listen her?

Selvfølgelig gør den ikke det! Der er mange irriterende ting i biler, som kan tage udgangspunkt i forskellige fodfejl fra bilproducenternes side. Nogle gange skyldes den irriterende ting, at bilproducenten har ønsket at lave en ultrasmart og moderne løsning, der ender med at blive lidt for smart. Andre gange handler det ganske enkelt om, at bilproducenterne vil spare penge.

Vi starter med de irriterende løsninger, som skulle have været smarte. Hvorfor er der blandt bilproducenterne enighed om, at falske afgangsrør på kofangeren ser smart ud? Det gør det ikke! Og så er der gearvælgere til automatgear, som i dag både kan komme som små tapper, trykknapper og drejehjul. Giv os en helt almindelig gearstang, der er let at håndtere, tak.

LÆS OGSÅ | Klumme: 10 irriterende trends i nye biler

Når bilproducenterne skal spare, udmunder det sig også typisk i irritationsmomenter for den endelige køber. Eksempelvis når bakkameraer giver samme billedkvalitet som en Nokia 6610 fra 2002. Så er det næsten bedre at lade være. Typisk placeres de billige kameraer også et billigt sted, så det alligevel er sværtet helt til efter 2 minutters kørsel i regnvejr.

Fra tid til anden sparer bilproducenterne også på justerbarheden på rattet væk i basisvarianterne. Bare fordi man ikke har råd til en topudstyrsvariant, betyder det ikke at man har lige lange arme. Basisvarianterne lider typisk også under blanke knapper, så bilproducenten rigtigt kan tvære ud i ansigtet på dig, at der kunne have været en knap, hvis du bare havde haft råd til at tilkøbe den.

Hvad irriterer dig mest i moderne biler?

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS