Kategorier
Test og anmeldelser Video

Værsgo: Bilen der får din gamle spand til at virke ny

Der er mange, der mener, man bare skal knytte sylten, hvis man ikke har noget pænt at sige. Sådan har Anders Berner det ikke, og det går denne gang ud over Fiat Tips SW.

Af: Anders Berner  / d. 25. maj 2018

En Fiat Tipo ser jo egentlig frisk ud – ude som inde. Men du skal ikke lade dig narre. Det her er en rigtig gammeldags bil!

De fleste nye biler har ofte så mange sikkerhedssystemer, at det er fuldstændig umuligt at remse dem op. Her er der ingenting udover en regnsensor.

LÆS OGSÅ: FDM advarer: Derfor skal du holde fingrene fra denne Fiat

Og skulle du være i tvivl om, hvor vidt det er en billig bil, du sætter dig ind i, så kan du se det, når du trykker på knappen til sædevarmen. Der er kun ét trin!

Til gengæld glemmer du ikke at slukke den, når den efter fem minutter har flamberet din bagende. Og det er ikke engang det værste.

Her kan du se med, når jeg gennemgår bilen fra A til Z.


Hvis du er knap så skeptisk over for Fiat Tipo og bare gerne vil have en praktisk bil til familien, så kan du lige nu søge blandt mere end 100 eksemplarer til salg på Bilbasen.

Priser på Fiat Tipo SW

Den billigste modelvariant af Fiat Tipo SW hedder Pop, og med den følger en 1,4-liters benzin-motor, som yder 95 hk. I øjeblikket lyder kampagneprisen på 173.975,-. Udstyrsniveauet er dog uhyre skrabet. Selv lændestøtte, varme i forsæderne og klimaanlæg skal du betale ekstra for.

Næste udstyrsniveau hedder Easy og har en pris på 183.975,- mens du må slippe 223.975,- for Lounge-versionen, som byder på en 1,4-liters turbo-benziner med 120 hk.

Den billigste Fiat Tipo SW med dieselmotor koster 219.803,-.

Se alle brugte biler til salg på Bilbasen.

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.