Kategorier
Test og anmeldelser Video

Video: Her er den mest guddommelige bil i Golf-klassen

Markedet er spækket med stærke bud på kompakte familiebiler. Men Anders Berner har forelsket sig i en helt specifik model. Se den “guddommelige” video her.

Af: Anders Berner  / d. 16. november 2018

Denne gang skal vi ikke bare finde den bedste bil. Nej, vi skal finde den mest guddommelige bil i Golf-klassen.

Det er ikke nødvendigvis en særlig let opgave. Derfor har jeg allieret mig med en god ven, som godt nok ikke er særlig bil-kyndig, men han ender alligevel ofte med at få det sidste ord.

LÆS OGSÅ: Vild kamp om kunderne: Her er de bedste tilbud på nye biler

Hvis du vil have fingrene i en af de guddommelige biler, kan du lige nu udnytte en attraktiv leasing-kampagne, hvor du kan blive kørende i Ford Focus for under 2.300 i månedlig ydelse. Det kan du læse mere om her.

Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse blandt de brugte modeller. Lige nu er der mere end 900 eksemplarer til salg på Bilbasen. Dem finder du lige her: Søg efter brugt Ford Focus til salg på Bilbasen

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.