Kategorier
Forbrugerstof Video

Video: Småt og smart til bilen (del 1)

Der findes et hav af produkter, som kan gøre det rarere og lettere at være bilist. Hvad med en nakkepude eller en hængende opbevaringspose med tablet-holder?

Tekst & video: Morten Bek

Nogle ting råber på at nogen finder på en løsning. Hvorfor kan vand- eller sodavandsflasken ikke holdes kold i kopholderen, og er der ikke alternativer til at køre ned på tanken for at støvsuge bilen?

SE OGSÅ | 7 teknologier for dummies

De fleste problemer kommer med en løsning. Der findes et hav af produkter, små og smarte, som kan gøre livet lettere, når man er på landevejen – når man pendler eller kører langt, alene eller med familie eller venner.

Morten Bek tester i to programmer forskellige smarte og prisbillige løsninger til bilen. Denne gang tester han blandt andet en støvsuger til 12 volt-stikket og et solgardin.

Gør køreturen lettere

De færreste har en bil med indbyggede skærme bag forsædernes nakkestøtter, så ungerne kan se film, serier og spille spil. Det ville være smart, men det er dyrt – og efter nogle år er de indbyggede systemer gammeldags og ubrugelige.

Der er en smart løsning, som koster meget lidt. Den giver ikke bare børnene et godt og sikkert sted til en tablet, men gør også at sodavand, kiks og tusind andre ting er lige ved hånden – uden at det roder rundt på sædet eller gulvet.

SE OGSÅ | Sommer er cabriolettid

Opbevaring på bagsiden af de forreste sæder er en nem, smart og billig løsning. Men også når det kommer til krummer og skidt i bilen, skarp sol, en varm kabine og ondt i nakken er der produkter, som byder på en løsning.

Af Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.