Kategorier
Forbrugerstof Video

Video: Derfor er din Kia meget bedre end en Lamborghini

Af: Esben Skrumsager  / d. 14. februar 2018

De fleste Kia-ejere er selvfølgelig helt klar over det, men for alle os andre kommer det nok som en overraskelse. Kia er bare bedre end Lamborghini. Her er beviset.

Det er noget af en udvikling, det sydkoreanske bilmærke Kia er gået gennem, siden de første biler blev sendt ud på de danske veje i midten af 1990’erne.

Dengang var det simple og billige biler, der mest af alt skulle sælges på en stærk pris. I dag er det i langt højere grad veludstyrede modeller med en hulens lang garanti, der bliver langet over disken hos Kia-forhandlerne.

LÆS OGSÅ: Video: Slidt Honda eksploderer i værdi efter denne geniale reklame

Men at den sydkoreanske bilproducent ligefrem skulle have overhalet italienske Lamborghini, det er måske de færreste, der var klar over det. Bortset fra Kia-ejerne naturligvis.

Ikke desto mindre er det lige nøjagtig, hvad en frisk video på fineste vis sætter en tyk streg under. Filmen er lavet af Kia i USA som en reklame i forbindelse med den seneste Super Bowl.

Faktisk blev der lavet adskillige geniale bilreklamer i forbindelse med kampen. Vi har samlet de bedste lige her.

https://www.youtube.com/watch?v=m7L9XRfGULo

LÆS OGSÅ: Præster på tur og en rock-legende i bak-gear: Se de sjove Super Bowl-reklamer

Forte er ikke en model, vi får fornøjelsen af på det danske marked. Men hvis reklamen har gjort dig tosset med det sydkoreanske mærke, er der masser af andre muligheder. Her kan du søge blandt mere end 1500 Kia-eksemplarer på Bilbasen.

Hvis du trods alt mere er til Lamborghini, er der i skrivende stund mere end 25 til salg på Bilbasen.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.