Kategorier
Test og anmeldelser Video

Video: Mercedes X-Klasse på japanske kopidele overrasker

Af: Anders Berner  / d. 5. januar 2018

Den helt nye Mercedes-Benz X-Klasse er en ombygget Nissan, som sjovt nok virker overbevisende. Anders Berner har forklaringen.

Ser man alene på logoet forrest på bilen, har vi med tydeligvis med en Mercedes at gøre. Men skindet bedrager. Delvist i hvert fald.

For ser vi nærmere på motoren, hjulophænget, dørhåndtagene, ruderne og bagkofangeren, så er det faktisk en Nissan. En Nissan Navara for at være helt præcis.

LÆS OGSÅ: Video: Berner tester brølende psykopat-Mercedes

Men forsøger Mercedes bare naivt at prakke os en bil på ærmet, som i virkeligheden er noget andet, end den udgiver sig for, eller opleves den rent faktisk som en Mercedes, når du sidder bag rattet?

Se med i videoen her:

INSPIRATION: Søg efter firehjulstrukne Mercedes-modeller til salg på Bilbasen her

LÆS OGSÅ: Brugt mini-Mercedes med 360 hk og en hidsig attitude

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.