oktober 11, 2017

Video: Den nye Ford Fiesta får Berner til at danse

Af: Esben Skrumsager  / d. 11. oktober 2017

Det er ikke sikkert, du ville vælge en Ford Fiesta, fordi den er køn. Men nogle vælger også biler, fordi man får lyst til at danse. Sådan har Anders Berner det bag rattet af den nye Ford Fiesta.

Det kan godt være, bagenden er grim og kedelig, og at der er minimal plads på bagsædet, men et fantastisk stereoanlæg og ditto køreegenskaber får humøret helt i top hos Berner.

Her kan du se hans test af den nye Ford Fiesta.

Mobil-version:

Desktop-version:

LÆS OGSÅ: Første test: Derfor er den forvoksede Tiguan så interessant

SE OGSÅ: Video: Berner tester Ford Ranger

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS