juli 6, 2023

Video: Elbil i byen – sådan gør du

Hverdagen med elbil uden mulighed for egen ladestander kan virke uoverskueligt. Bilbasen Strøm undersøger situationen for opladning i byen.

Video: Jacob Dalby & Anders Berner

Du vil egentlig gerne skifte benzin- eller dieselbilen ud med en elbil, men du bor et sted, hvor du ikke har mulighed for at opsætte din egen ladestander. Det betyder, at du aldrig kan være helt sikker på, hvordan du får elbilen ladet op til næste dag. Men er det et problem?

På de sociale medier skal man ikke lede længe for at finde udtalelser om, at det da slet ikke kan lade sig gøre. Det er alt for bøvlet. Men heldigvis er der også nogen, der mener, at det ikke er noget problem og sagtens kan lade sig gøre.

Se med i Bilbasen Strøm hvor vi tager pulsen på ladesituationen i Danmark. Vi taler med både nybegynderen, den erfarne og eksperten for at finde ud af, hvor bøvlet det egentlig er med elbil uden mulighed for egen ladestander.

Gør din research

Den gængse opfattelse hos elbilister i de større byer er, at adgangen til ladestandere er helt OK. Som regel er der plads ved de små, langsomme ladere – og hvis der ikke er, eller de er i stykker, er der sjældent kø ved hurtigladerne.

Situationen er dog en anden udenfor de større danske byer. Bor du ikke i en af de fem største, danske byer, er der langt større risiko for, at der ikke er plads ved en ladestander, når du kommer hjem fra arbejde. Eller at der er meget langt fra din bopæl til en ladestander. Her er det derfor ekstra vigtigt at gøre sin research. Det er også vigtigt i de større byer, men særligt i provinsen.

Se med i videoen og find ud af, hvad det kræver at have elbil uden egen ladestander.


Brugte elbiler til salg på Bilbasen

Se flere brugte elbiler til salg på Bilbasen

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS