Kategorier
Elektrisk Test og anmeldelser Video

Kør elbil næsten gratis i to år med Nissan Leaf

Anders Berner langtidstester den ny Nissan Leaf, som resten af 2018 kan købes med gratis strøm i to år.

Af: Anders Berner  / d. 29 september 2018 (opdateret 23. november med kampagne-periode)

Sammenlignet med andre markeder bliver der ikke solgt vildt mange elbiler i Danmark. Men lige præcis Nissan Leaf her der været rift om det seneste halve års tid.

Den store efterspørgsel har flere forklaringer. For det første er elbiler relativt afgiftsfritaget, men til næste år stiger udgifterne på en elbil. Og så er Nissan Leaf bare en forandret bil. Her kan du for omkring 300.000 kroner få dig en dagligdagsbil med plads til fem personer, lædersæder, varme i rattet, varme i sæderne og adaptiv fartpilot.

Gratis strøm med ny Nissan Leaf

Og måske allervigtigst; hvis du køber en Nissan Leaf, inden kalenderen skriver 2019, så får du to års gratis strøm med i købet. Det betyder i praksis, at du kan komme gratis omkring de næste to år.

LÆS OGSÅ: Her er elbilerne med længst rækkevidde 2019

Jeg har gennem en længere periode haft fornøjelsen af den nye Nissan Leaf, og det har foreløbigt givet mig et fornuftigt indblik i, hvordan bilen fungerer i hverdagen.

Du kan blive meget klogere på bilen lige her:

Hvis du enten ikke kan nå at få skrevet under på en slutseddel inden årsskiftet, eller du gerne vil have fat i et billigere eksemplar, kan du lige nu søge blandt 40 brugte eksemplarer til salg på Bilbasen.

LÆS OGSÅ: Sådan er det at køre på ferie i en Tesla

SE OGSÅ: Stort galleri: Her er alt, du skal vide om Mercedes’ første elbil

Af Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.