Test og anmeldelserVideo

Video: Toyota Aygo er bilen, der får bussen til at virke dyr

Af i Test og anmeldelser, Video
Femte facelift af Toyota Aygo lyder som en skraldespand – en billig én, synes Berner. Til gengæld koster den mindre end et månedskort med det offentlige!

Af: Anders Berner  / d. 22. juni 2018

Motoren ligner blindtarmen på en BMW-motor. Og det kan godt være, den har fået tre ekstra hestekræfter, men det kan man ikke mærke. Til gengæld så lyder den godt!

Designet er der sådan set ikke noget galt med. Materialerne er ringe kvalitet, men sådan er det jo bare i en billig bil. Og det er en billig bil. Til trods for at du faktisk får meget for pengene:

Du har nøglefri start/stop, klimaanlæg og lædersæder. Måske er det ikke den dyreste slags, men det er faktisk læder. Og så har den sørme også Android Auto og Apple CarPlay, så du kan spejle indholdet fra din telefon op på skærmen i midterkonsollen.

LÆS OGSÅ: Køb eller leasing? Se hvad der bedst kan betale sig

Toyota Aygo i musikalsk udfordring

Jeg har hørt skraldespande, der lyder bedre end døren på den her Aygo. Der er i det hale taget mange billige lyde på den bil. Og det giver mig en idé! Se med i videoen herunder, hvor det hele spiller på den opdaterede Aygo – bogstaveligt talt…

 

Toyota påstår, de har fået bilen til at støje mindre. Og det har de faktisk ret i. Efter det andet facelift er der blevet en anelse mindre støj i kabinen.

Og så er den relativt billig!

Finansiering af den nye Toyota Aygo

Toyota har måske markedets bedste finansiering. Du kan få en bil som denne for 1.130 kroner om måneden, men den billigste koster helt ned til 850 på månedlig basis.

TIL SALG: Søg efter Aygo på Bilbasen

De lave priser forudsætter dog, at du finansierer den hos Toyota over syv år. Så du må lige gøre op med dig selv, om du både kan og vil leve med en Aygo så længe.

Alternativt kan du søge efter brugte eksemplarer på Bilbasen, hvor der lige nu er mere end 300 af slagsen til salg.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.