december 28, 2023

Video: Vildt, hvad 340.000 kr. giver i faceliftet Tesla Model 3

Der er grænser for, hvad en bil til 340.000 kr. kan give, men Tesla sprænger rammerne med den faceliftede Model 3 RWD. Se i videoen, hvorfor det er tilfældet.

TEKST OG VIDEO/FOTO Morten Bek

Tesla har vendt alt på hovedet med Model Y. Den er anderledes end konkurrenterne, og når det lægges sammen med de vilde prisnedsættelser, som snart har et år på bagen, så har det været en bombe under nybilsmarkedet. Godt for Tesla, mest skidt for de andre.

Men Model Y er ikke altid det rigtige valg. Hvis man ikke behøver at sidde højt, og man ikke har brug for rigtig meget bagsædeplads, så er den fornyede Model 3 på mange måder et bedre valg.

Vi prøver den faceliftede Model 3 for første gang, og det er mere end prisen – 340.000 kr. for den næsten 300 hk stærke RWD-variant med over 550 kilometer række – der gør den værd at overveje i stedet for Model Y. Og i stedet for en af de mange andre elbiler på markedet.

Den er ikke perfekt, men der er usædvanlig værdi for pengene

Tesla har virkelig sat ind, hvor det betyder noget for at forbedre den ikke helt unge Model 3. Om designet er sådan en forbedring? Det er op til den enkelte. Men forbedret rækkevidde, bedre affjedring, mindre støj og endnu mere udstyr kan kun gå som opgraderinger.

Model 3 er ikke perfekt, og nogle nyheder ved faceliftet er negative punkter. Det er dog langt fra meget bedre i andre elbiler, så relativt set får man virkelig meget for pengene i en Tesla Model 3 til 340.000 kr.

Hvad det er, man får – og hvad man ikke får, kigger vi på i videoen.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte biler fra Tesla til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS