december 1, 2023

Video: 5 ting du skal vide om den nye VW ID.7

Vi har kørt den nye Volkswagen ID.7 på danske veje og har fundet de vigtigste ting, du skal vide om den store elbil. ID.7 er rummelig, men hvordan er rækkevidden og køreegenskaberne?

TEKST OG VIDEO/FOTO Morten Bek

Er den nye ID.7 fra Volkswagen den elektriske Passat? Vi har taget et af de første eksemplarer med danske nummerplader for at finde ud af, om den store elbil har det i sig til at overtage en masse firmabilskunder fra den klassiske Passat.

Der er rigtig meget at vide om den nye ID.7, der i løbet af 2024 også kommer som stationcar, og vi har udvalgt fem vigtige emner om den nye elbil. Du skal selvfølgelig vide, om den er lækker og rummelig, men har den også en lang rækkevidde? Se med og find ud af, hvad ID.7 kan.

ID.7 har premiere hos VW-forhandlerne i weekenden, og priserne – som for få dage siden blev sat ned – starter på 449.995 kr. Den testede Style har et prisskilt, der siger 489.995 kr.

Meget dyrere end ID.4 og ID.5, men ikke så dyr som BMW i5

Med en startpris “nede” på 450.000 kr. ligger den nye ID.7 langt fra biler i samme størrelse – BMW i5 starter på 583.000 kr. Målt på karrosserilængde konkurrerer den mere med BMW i5 og Mercedes EQE end Tesla Model 3 og Hyundai Ioniq 6. Men det er samtidig en langt højere pris end for en ny ID.4, der nu har samme elmotor med 286 hk; den starter på 380.000 kr.

I løbet af 2024 kommer der ikke bare en stationcar, men også flere interessante varianter – det er især udgaven med et større batteri, der får rækkevidden op på cirka 700 kilometer, der bliver spændende.

De næste nyheder fra Volkswagen på markedet bliver – i foråret – den nye Passat Variant og den nye Tiguan. Nogenlunde samtidig viser VW den faceliftede Golf 8, og 2024 byder også på blandt andet på ID. Buzz i lang udgave, en afløser til Tiguan Allspace.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte biler fra VW til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interresant

BMW iX1 sniger sig ned på 395.000 kr.

Den elektriske iX1 – og søstermodellen iX2 – er faldet 25.000 kr. Med priser fra 395.000 kr. står elbilerne bedre i et marked med hård konkurrence, men der er stadig plads til forbedringer.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS