Kategorier
Forbrugerstof Test og anmeldelser Video

Video: Her er Danmarks dårligste dyt

Et ordentligt horn skal få cyklister til at tisse i bukserne. Og dem er der et par stykker af. Men de fleste båthorn er mindre potente end cyklernes ringeklokker, opdager Bilbasens drenge.

Af: Anders Berner  / d. 9. november 2018

Vi er denne gang taget til den indledende runde af Årets Bil i Danmark 2019. Her skal der findes fem finalister til den prestigefulde titel. Med det på plads (du kan se finalisterne her), hopper vi hurtigt videre, for et dyt hornet afslører nemlig, at de den overskyede forstad til Silkeborg samtidig er de feste horns holdeplads.

Men hvilken af de mange nye biler på det danske marked har det dårligste horn? Det undersøger vi for dig lige her:

LÆS OGSÅ: Klumme: Denne dårlige vane SKAL du droppe i trafikken

LÆS OGSÅ: 9 ting der gør mig glad i trafikken

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.