marts 18, 2024

BMW 1-serie og Mercedes A-Klasse til vilde priser på privatleasing

En BMW 1-serie eller Mercedes A-Klasse på 12 måneder privatleasing er lige nu et virkelig godt tilbud. For under 3.500 kr. får man rigtig meget for pengene.

TEKST Morten Bek FOTO PR

En fabriksny BMW 1-serie eller Mercedes A-Klasse er en dyr bil. De to tyske hatchbacks med premium-prædikat er benzinbiler og får ingen rabat fra statens side, så begge modeller koster et stykke over 400.000 kr.

Men der er en smutvej, hvis den blå-hvide propel eller stjernen lokker. Privatleasing. Privatleasing er mere populært end nogensinde før, og næsten en fjerdedel af nye biler indregistreret kører nu på privatleasing, og det har fået BMW og Mercedes til at gå i priskrig på privatleasing.

Med en privatleasingkontrakt på 12 måneder kan BMW tilbyde privatleasing af 1-serie til kun 3.495 kr. om måneden, og Mercedes tilbyder A-Klasse til 3.395 kr. om måneden – og prisen hos Mercedes inkluderer endda forsikring.

BMW 118i M Sport har 136 hestekræfter

Der er en god grund til, at 1-serie og A-Klasse på de meget attraktive tilbud kører på 12 måneders kontrakt: det får mange biler gennem forhandlerne, og da der mangler benzinbiler på brugtmarkedet, falder bilens pris ikke voldsomt i løbet af 12 måneder.

Hos BMW er det 1-serie-varianten 118i M Sport med 1,5-liters trecylindret benzinmotor med 136 hestekræfter og automatisk dobbeltkoblingsgearkasse, der fås til den lave pris på 3.495 kr. om måneden. Bilen har en udsalgspris, hvis man vil købe og ikke lease, på 413.815 kr.

Af udstyr kan nævnes LED-lygter, 17″ alufælge, automatisk klimaanlæg, sædevarme, sportssæder, M Sport-undervogn, regnsensor, infotainment med navigation og digital instrumentering.

Der skal falde en engangsydelse på 10.000 kr. og et etableringsgebyr på 4.995 kr., når man indgår kontrakten, og hver måned kræver BMW et administrationsgebyr på 25 kr. Efter 12 måneder har 118i M Sport kostet 57.235 kr. Der er 15.000 km med i kontrakten.

Mercedes A 200 DCT AMG Edition har 163 hk

Hos Mercedes er det en på mange måder tilsvarende A-Klasse, man får på tilbud på privatleasing. Den kører som AMG Edition med hvad det indebærer af styling, men den har en kraftigere motor end 118i M Sport.

Motoren er mindre – på 1,3 liter – men har 163 hk, og også her er der en dobbeltkoblingsgearkasse. Skal man købe og ikke lease, er listeprisen 445.514 kr. På privatleasing er den månedlige ydelse kun 3.395 kr., og den pris inkluderer også forsikring. Udstyret omfatter blandt andet LED-lygter, 18″ alufælge, varme i sæderne, bakkamera, trådløs opladning af smartphones og instrumentering og infotainment med hver en skærm på 10,25″

Den sammenlagte pris, når man har kørt de 12 måneders privatleasing er nogle tusinde kroner højere end hos BMW, fordi udbetalingen er højere: 20.000 kr. De 20.000 kr. inkluderer dog etableringsgebyret, som BMW opkræver separat.

12 måneders privatleasing af A-Klasse, alt inklusive, koster 60.741 kr. Som hos BMW er 15.000 kilometer inkluderet. Man kan også vælge A-Klasse med 2-liters dieselmotor med 150 hk for 200 kr. ekstra om måneden.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS