Kategorier
Forbrugerstof Nyheder

Audi og BMW i sjov kamp på Twitter

De tyske konkurrenter er endt i en verbal duel på nettet, efter BMW for nylig delte et billede af en blå M4 Coupé. Hvem synes du, der kom bedst ud kampen på ord?

Af: Esben Skrumsager  / d. 29 august 2018

Et kreativt lysshow er blevet omdrejningspunkt for en kæk fight på Twitter mellem BMW og Audi. Til stor underholdning for mærkernes tusindvis af følgere.

LÆS OGSÅ: Audi, Volvo og Jaguar blandt de mindst pålidelige biler

Det begyndte, da den amerikanske importør af BMW for nylig delte et billede af en BMW M4 i den eksklusive Yas Marina Blue-lakering. I baggrunden ses et væld af gnister i et brag af et fyrværkerishow. Men selvom det umiddelbart bare er nogle gnister, så kunne man hos Audi ikke lade være med at kommentere på et sjovt sammenfald med ordene “Når du ser det…”.

Hvis du har svært ved at genkende bilmærker, kan vi for en god ordens skyld afsløre, at det til forveksling kan ligne ringene i Audi’s logo, som figurerer bag den blå BMW.

LÆS OGSÅ: Årets Brugtbil 2018: Derfor er BMW 1-serie det bedste køb

Det sjove svar gik hurtigt viralt, og i skrivende stund har mere end 19.000 Audi-tilhængere markeret tweetet med et hjerte. Men historien stopper selvfølgelig ikke her. Først prikkede Audi yderligere til BMW:

BMW vs Audi: Her er svaret

Om man hos BMW var forberedt på den kække besked fra konkurrenten er svært at sige, men der gik i hvert fald ikke længe, før der var et knivskarpt svar til Audi-folkene.

Ifølge BMW hører en Audi altså hjemme i bakspejlet. Og det var tilsyneladende nok til at lykke munden på konkurrenten. Der er i hvert fald ikke sket yderligere i sagen på Twitter i denne omgang.

Til gengæld er reaktionerne fortsat med at vælte ind i tråden på det sociale medie. Blandt andet har en bruger blot delt denne GIF, som reaktion på BMW-svaret:

Det bliver spændende at se, om Audi kan komme op med et genialt comeback. Men lige nu ser det altså ud til, at BMW vandt slaget. Eller hvad mener du?

Mens vi venter på svar, kan du passende se videoen, hvor vi tester Audi A4 mod BMW 3-serie og Mercedes C-Klasse.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.