Test og anmeldelserVideo

Av for pokker: Esben og Anders er onde ved en Citroën C3 Aircross

Af i Test og anmeldelser, Video
Kan Citroën C3 Aircross virkelig begå sig uden for asfaltens hvide striber? Når bilfabrikker praler, skal påstanden efterprøves – Esben og Anders kører i mudderpølen med den helt nye bil.

Af: Anders Berner  / d. 16. marts 2018

“Hvad fanden var det?”

Ja, undskyld vores sprogbrug, men sådan indleder vi altså testen af Citroën C3 Aircross. Franskmændende påstår nemlig, at den med et smart system sagtens kan bruges til en tur i skoven, så det forsøger vi. Og det går altså ikke helt gnidningsfrit.

LÆS OGSÅ: Berners mareridt: Se priserne på C3 Aircross i Danmark

Hvis du gerne vil kaste dig ud i noget lige så tosset, kan du søge blandt mere end 20 C3 Aircross-modeller til salg på Bilbasen.

Helt grundlæggende handler det om, at du ved hjælp af en drejeknap kan justere, hvor invasivt bilens antispind-system skal være.

LÆS OGSÅ: Berlingo er tilbage: Se den nye udgave af bilen, vi elsker at hade

Det betyder, at du faktisk også kan gå på offroad-opdagelse i din egen bil. Så længe du altså har mulighed for at deaktivere antispind og i stedet lade højre fod gøre arbejdet.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.