Kategorier
Nyheder

Click-bait: Vind en spritny Land Rover Defender!

Du kan ikke sige, du ikke var advaret om click-bait! Du kan faktisk vinde en Defender — altså en lidt mindre Lego Technic-version. Læs med og se hvad du skal gøre, for at vinde det fede stykke legetøj.

Af: Simon Hallenslev / d. 11. november 2019

Alt du skal gøre, for at være med i konkurrencen om en Lego Technic Land Rover Defender er at svare på nedenstående spørgsmål og indsende dit navn og mailadresse. Din mailadresse bruges udelukkende som kontaktinformation, hvis du skulle gå hen og blive den heldige vinder.

Vinderen trækkes fredag d. 22 november klokken 12 og offentliggøres her i artiklen.

Konkurrencen

I en artikel her på Bilbasen har vi på baggrund af en tysk TÜV-rapport fra 2019 skrevet om de mest fejlfri brugte biler, du kan købe.

Her scorer én specifik bilmodel topkarakter på tværs af samtlige aldersparametre – men hvilken?

Vinderen er fundet! Stort tillykke til Thøger, som nu kan fordrive de mørke vinteraftener med at samle en fed Land Rover Defender fra Lego Technic. Tak til alle, der har deltaget!

Du må vente til midt 2020, før du får den nye Land Rover Defender at se i fuld størrelse på de danske landeveje. Så indtil videre må du nøjes med den lidt mindre Lego Technic-version, som du kan vinde, og læse den artikel vi har skrevet om den nye Defender her.

Du kan også finde eksemplarer af den gamle Land Rover Defender til salg på Bilbasen eller læse vores anmeldelse af den nye Land Rover Discovery Sport. Der er med andre ord rigeligt med britiske offroadere her på Bilbasen.

Af Simon Petry Hallenslev

Artikler om gamle såvel som nye biler, de seneste nyheder til bilentusiaster og afsendelse af Bilbasens nyhedsbrev er det, som Simon roder med.

I sit arbejde på Bilbasen kombinerer Simon en brændende passion for biler med sin viden fra Copenhagen Business School. Når artiklerne forfattes, er det derfor ikke kun med en dybtliggende interesse for biler, men også med omtanke for ting som SEO-optimering og korrekt markedskommunikation.