maj 6, 2024

Du kan privatlease VW Polo GTI for kun 2.345 kr. om måneden

Vil du have det sjovt i hverdagen, men har ikke pengene til at privatlease en Mercedes-AMG? For kun 2.345 kr. om måneden kan du køre den sjove VW Polo GTI med 207 hk.

TEKST OG FOTO Morten Bek

Du burde nok privatlease en Volkswagen T-Roc eller en ID.3. Men der sidder en lille djævel på skulderen, som synes, du skal lade være at lytte til fornuften. Den lille djævel ved nemlig, at du kan privatlease en meget sjovere bil hos Volkswagen – og at du samtidig kan spare penge! Så er der jo alligevel fornuft indblandet.

Det er Polo GTI, der er den meget sjovere bil til en lavere pris. Og den er vitterligt meget sjovere, for Polo GTI er ikke bare hurtig, men også glad for sving og glad for at lave andet end bare at pendle, køre i supermarkedet og holde i carporten.

Polo GTI har 207 hk, og den automatiske dobbeltkoblingsgearkasse (DSG) med syv trin kyler geartrin ind hurtigere, end man kan nå at blinke. På 6,5 sekunder når du 100 km/t i den kompakte GTI, og det blegner – næsten – ved siden af den månedlige ydelse på privatleasing: 2.345 kr.

12 måneder senere – og du har kun brugt 43.740 kr.

2.345 kr. om måneden. Det er en ydelse, der er lavere end ydelsen på en Renault Clio med 90 hk og basisudstyr. Der må være noget skrevet med småt. Tjah, det afhænger af, hvad det er for en leasingaftale, du er ude efter. Polo GTI-leasingaftalen løber (desværre) kun 12 måneder, mens Clio-leasingaftalen løber helt op til 48 måneder. Tænk på det som 12 måneder, hvor du kan have det rigtig sjovt.

De 12 måneder i selskab med Polo GTI ender med kun at koste dig 43.740 kr. Det er den samlede udgift, som inkluderer en engangsydelse på 15.000 kr. Der er også en anden vej ind, hvis 15.000 kr. virker afskrækkende. Så kan du i stedet nøjes med at lægge 5.000 kr. i engangsydelse og derefter 3.195 kr. om måneden. Efter 12 måneder har den samlede betaling været lidt højere, men ikke meget: 43.940 kr.

Der er 10.000 km med i aftalen. Det kan ende med at blive for få kilometer, hvis du både pendler i Polo GTI og morer dig ved at køre lange omveje i weekenden. For 300 kr. om måneden er der 15.000 km med i aftalen – i alt 3.600 kr. mere i hele aftalens løbetid.

Polo GTI kommer som standard i hvid eller lysegrå (metallak kan tilvælges), og den kører som standard med 17″ alufælge, adaptive matrix-LED-forlygter, digital instrumentering, adaptiv fartpilot, infotainment med touchscreen, automatisk klimaanlæg med to zoner, regnsensor, sædevarme foran, køreprofil-indstillinger og det klassiske GTI-indtræk med ternet mønster.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS