InspirationTest og anmeldelserUnderholdningVideo

Danmarks fedeste brugtbil? Vi kører 690 hestes familie-Ferrari til 5 mio

Af i Inspiration, Test og anmeldelser, Underholdning, Video
Redaktionen tager i en ny serie på tur for at finde de vildeste brugte biler. Den første kandidat er en Ferrari GTC4Lusso med masser af heste, firehjulstræk, kulfiber og kone-instrumenter.

Af: Anders Berner  / d. 18. oktober 2018

Med en nypris på den friske side af 5 millioner kroner er denne GTC4Lusso fra Ferrari uden tvivl en af de dyreste biler til salg på Bilbasen.

Men gør det den så automatisk til en af de fedeste brugtbiler på vore breddegrader? Det undersøger Bilbasens redaktion i en ny serie, hvor vi over syv afsnit oplever nogle af de vildeste og mest gakkede biler, vi kan finde.

Bilkort på Bilbasen: Sådan dyster vi om retten til rattet

Som de biltosser vi er, vil vi alle tre helst sidde bag rattet, men det kan naturligvis ikke lade sig gøre, så vi har besluttet os for at spille bilkort. Ikke i klassisk forstand men ved at finde biler på Bilbasens app og så udvælge et parameter, vi dyster på.

I det første afsnit ser vi på topfart. Vinderbilen holder hos bilforhandleren Lysdahl Simonsen i Silkeborg, så der tager vi hen:

Der var altså ikke nogen af de andre bilkort, der kunne hamle op med den sølvgrå GTC4Lusso og dens topfart på 335 km/t. Men hvis du ikke har behov for så heftig en V12’er eller de fire sæder er der lige nu knap 100 andre Ferrari-modeller til salg på Bilbasen. Du kan se et par af dem herunder:

LÆS OGSÅ: Super Supra: Første test af det genfødte Toyota-ikon

LÆS OGSÅ: Til salg: Tre familiebiler der kan køre mere end 300 km/t

På jagt efter en bil med et mindre budget end hvad en Ferrari kræver? Søg blandt alle brugte biler på Bilbasen.dk.

Ferrari GTC4Lusso: Pris og specifikationer

Nypris 5.185.662 kr
HK/Nm 690 hk / 697 Nm
0 – 100 km/t 3,4 sek
Tophastighed 335 km/t
Km/l 6,7 km/l
Bredde 198 cm
Længde 492 cm
Højde 138 cm
Trækhjul Alle
Cylindre 12
ABS-bremser Ja
Tank 91 l
Gear 7 gear
Geartype Automatisk
Vægt 1790 kg
Døre 2
Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.