Kategorier
Forbrugerstof Nyheder

Nissan skærer op til 22.598 kr. af Qashqai

Tre udgaver af Nissans populære crossover sættes ned i pris. Der er tale om basisudgaven af Qashqai med 140 hk og udgaver af versionen med 158 hk og automatgear.

TEKST Morten Bek FOTO PR

Vi elsker, når vi kan skrive, at en bil falder i pris. Det er en nyhed, der luner, når danskerne er presset af økonomiske vanskeligheder. Hvis bilen bare skal skiftes her og nu, giver det en god fornemmelse at spare penge.

Nissan er ikke gået fri af højere priser i løbet af 2022, men nu er det heldigvis blevet tid til nogle prisnedsættelser. Tre udvalgte versioner af den populære Qashqai står nu til en lavere pris, end de gjorde frem til i dag.

LÆS OGSÅ | Duel: Prisbillig Suzuki S-Cross møder dansker-darlingen Nissan Qashqai

Der er ikke frit valg på alle hylder. Det er tre specifikke udgaver af Qashqai med forhjulstræk, Nissan har sat ned i pris. Men det er tre fornuftige og attraktive versioner og ikke nogle udgaver, som er ligegyldige for danske bilkøbere. Det er desuden biler, som har en overskuelig leveringstid på cirka 3 måneder.

Der er penge at spare, hvis man vælger den rigtige Qashqai. Basisudgaven falder med cirka 21.000 kr.

Basisudgaven igen et godt stykke under 300.000 kr.

Det er helt specifikt disse tre varianter af Qashqai, Nissan har sænket prisen på: Qashqai 1,3 140 hk Visia, Qashqai 1,3 158 hk Xtronic Acenta og Qashqai 1,3 158 hk Xtronic Tekna.

Qashqai 1,3 140 Visia er basismodel. Den billigste Qashqai. Den har hidtil kostet 301.018 kr., og prisjusteringen gør, at den nu koster 279.900 kr. Med en reduktion på 21.121 kr. er der igen en Qashqai under den psykologisk vigtige grænse på 300.000 kr.

LÆS OGSÅ | Ny Nissan X-Trail fra 449.990 kr.

Der er grænser for festlighederne i den billigste Qashqai. Den står med LED-forlygter, p-sensorer bagtil, adaptiv fartpilot og aircondition, men den har altså hverken sædevarme, læderrat, infotainmentsystem eller alufælge.

Qashqai 1,3 158 Xtronic Acenta med automatgear er mere veludstyret. Den kommer med den største prisreduktion på 22.598 kr., så den nu koster 334.900 kr. i stedet for 357.498 kr. Den har alt, hvad basismodellen mangler, men også aut. klimaanlæg, nøglefri betjening, trådløs smartphone-lader og varme i rattet.

LÆS OGSÅ | Duel: Nissan Ariya udfordrer favoritten Skoda Enyaq

Qashqai 1,3 158 Xtronic Tekna koster nu 384.900 kr., som er en besparelse på 22.428 kr. (nedsat fra 407.328 kr.). Tekna er udstyrsmæssigt tæt på det fineste hos Nissan, så her er der eksempelvis el-betjent bagklap, 12,3″ digital instrumentering, navigation, indtræk delvist i kunstlæder og diverse køreindstillinger.


Brugte biler fra Nissan til salg på Bilbasen

Se flere biler fra Nissan til salg på Bilbasen

Af Morten Bek

Som uddannet journalist og med biler som en af de helt store interesser er Morten opvokset på flere af de helt store bilmedier — Bilmagasinet, Berlingske og Auto Bild.

Morten har også tidligere investeret sin tid i sit eget projekt, Biler.nu.

Morten elsker “almindelige” biler. Han vil meget gerne sidde bag rattet af en ny AMG, men han brænder lige så meget for at teste den seneste nye Seat Leon eller Peugeot 208.

Hos Bilbasen bruger han sin viden, analyseevner og sunde fornuft som nyhedsskribent, videojournalist og biltester.