juli 29, 2016

Det nye Bilbasen er klar

bilbasen redesign 1

Bilbasen er Danmarks største bilmarked og det foretrukne sted for danskere at finde deres nye bil. Nu har vi redesignet vores website, så Bilbasen fremstår endnu mere intuitiv, enkel og moderne.

Det nye redesign har først og fremmest haft fokus på den unikke brugeroplevelse og det enkle design, der fungerer lige godt om man er på mobil, tablet eller desktop. Farverne og skrifttyperne har fået et skub i en ny retning, så der i dag er større sammenhæng på tværs af hele sitet.

Vi har gjort interaktioner nemmere og mere intuitive, hvilket for sælger betyder flere øjne på bilen og for køber en mere brugervenlig oplevelse, der skal gøre det nemmere at finde lige præcis den bil, man drømmer om.

Det nye design skal sikre, at Bilbasen i fremtiden også er Danmarks største bilmarked. Og hvor der er plads til både motorolie, luksusbiler og førstegangskøberen. Velkommen til det nye Bilbasen.

BILBASEN Gå til forsiden her

 

 

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS