Skoda 130 med skøgetrappe
november 2, 2018

Danmarks fedeste brugtbiler: Skør 6-hjulet Skoda med ”skøgetrappe”

I andet afsnit i serien om Danmarks sjoveste biler er vi taget til Sønderjylland for at tjekke en skør 80’er-Skoda. Der er kattedyr på lakken, bas i bagenden og ikke mindst en såkaldt skøgetrappe på smækken.

Af: Anders Berner  / d. 2. november 2018

Det er hverken hestekræfter, luksus eller elegance, der gør denne Skoda 130 til noget særligt. Nej, det handler mere om kvantitet end kvalitet, for her får du intet mindre end halvanden bil for én bils pris, som forhandleren skriver i salgsannoncen.

Derudover er bilen spækket med spøjse detaljer som eksotiske dyreprint, LED-lys og et heftigt anlæg, der kan give bagenden på bilen sit eget liv.

LÆS OGSÅ: Dumme ting folk skriver i salgsannoncer

Men gør det den så automatisk til en af de fedeste brugtbiler på vore breddegrader? Det undersøger Bilbasens redaktion i denne serie, hvor vi over syv afsnit oplever nogle af de vildeste og mest gakkede biler, vi kan finde.

Bilkort på Bilbasen: Sådan dyster vi om retten til rattet

Som de biltosser vi er, vil vi alle tre helst sidde bag rattet, men det kan naturligvis ikke lade sig gøre, så vi har besluttet os for at spille bilkort. Ikke i klassisk forstand men ved at finde biler på Bilbasens app og så udvælge et parameter, vi dyster på.

I første afsnit var det antallet af hestekræfter, der afgjorde slaget. Men denne gang trækker Esben en skæv trumf ud af ærmet; antallet af hjul på bilen. Vinderbilen holder hos bilforhandleren Nottelmanns Autohandel i Haderslev, så der tager vi hen:

Der var altså ikke nogen af de andre bilkort, der kunne hamle op med den tossede Skoda og dens seks hjul. Men hvis du kan klare dig med mindre, er der lige nu mere end 2.000 andre Skoda-modeller med fire hjul til salg på Bilbasen eller søge blandt alle brugte biler til salg her.

Du kan se nogle af dem herunder.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS