april 23, 2020

VIDEO: Et vildt godt køb

Fords store Kuga er så billig, at det burde være løgn. Se med når Anders Berner fortæller dig, hvorfor Kuga er et godt køb

Video: Anders Berner  / Dato: 23. april 2020

Er du ligesom Lars Larsen (du ved – ham fra Jysk Sengetøjslager) vild med et godt tilbud? Så har Anders Berner fundet et ret godt et af slagsen. Den store SUV Ford Kuga er kommet som plug-in hybrid med en elektrisk rækkevidde op til 56 km.

SE OGSÅ | Priserne på biler falder – gør en god handel NU

Det er måden det danske afgiftssystem er skruet sammen på, der gør, at Kuga PHEV fås til en meget attraktiv pris. Se med i videoen her, hvor Anders Berner forklarer, hvorfor den nye Ford Kuga er et rigtigt godt køb lige nu.

Standardudstyr i Ford Kuga PHEV

Ford Kuga som plug-in hybrid kommer standard med lidt ekstra udstyr sammenlignet med den almindelige Kuga. I mindste udstyrsniveau Trend, er 18″ alufælge standard ligesom klimaanlæg, parkeringssonsor for og bag samt et digital display i instrumenterne på 6,5″ også er det.

LÆS OGSÅ: Hvilke bilejere klapper, når flyet lander?

Testbilen er med ST-Line udstyr til en merpris på 16.000 kr. Med ST-Line får Kuga lidt sporstlige detaljer men vigtigere endnu også 12,3″ digital instrumentering. Den får også sportsundervogn, selvom Ford Kuga aldrig nogensinde bliver sportslig. Øverste niveau er Vignale til en merpris på 50.000 kr. Men så får du også B&O-anlæg, Head Up-display og adaptive forlygter i fuld LED.

Specifikationer

Ford Kuga PHEV Trend

Motor: R4 benzin, 2.489 ccm + el

Ydelse: 225 hk / 200 Nm

0-100 km/t: 9,2 sek.

Tophastighed: 200 km/t

Forbrug: 71,4 km/l (WLTP)

Startpris: 270.090 kr.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS