Blærerøvens drømmebiler

Blærerøvens drømmebiler
25/09/2013 admin-bilbasen

Mads Christensen er tidligere moderedaktør på livsstilsmagasinet Euroman og stilguide på TV2. De fleste kender ham dog som Blærerøven, og han er i dag en efterspurgt entertainer og foredragsholder. Læs her om hans forhold til biler, som er en af hans store passioner.

Mads’ foredrag handler i høj grad om, hvordan vi mennesker vurderer hinanden baseret på visuelle indtryk og materielle ting. Den tankegang kommer også til udtryk i Mads’ valg af biler, og vi har mødt ham til en snak om netop disse.

Hvilke biler kører Mads i?

Til dagligt kører Mads og familien i en Land Rover Discovery 3 fra 2005. Den er også perfekt, når de kører med ishockey-udstyr, windsurfer-grej, dykkerudstyr og på ferie sydpå.

Selv kører Mads i en Ferrari 360 Modena – en aflagt Ferrari Challenge bil med bur, hurtigere styr og kulfibersæder med polstring som to lag køkkenrolle.

Den har kørt 110.000 km og jeg kører til Alperne i den fire gange om året og tager vel til 10 trackdays. Den er håbløs til at køre ligeud, men den tager et italiensk hårnålesving med 20 km/t. mere end alle andre biler”, siger han.

Drømmebilerne

Til et spørgsmål om, hvilken stationcar, Mads ville vælge, svarer han en Mercedes-Benz R320 – den har både plads til børnene og deres kammerater. ”Og så kan den køre 180 km/t. uden slinger i timevis, når vi skal på skiferie.”

Og bilentusiasten har selvfølgelig også en drømmebil. Med ubegrænsede midler – en McLaren F1, som Mads mener endnu ikke har mødt sin overmand, selvom den er over 20 år gammel. På et mere overskueligt budget, er det Caterham Super Seven – ”dem har jeg ejet flere af, og de kører fantastisk!”

Hvis du havde ubegrænsede midler, hvilken bil kørte du så rundt i?

Følg os på Facebook og Google+, og se flere nyheder og debatter,