autocamper
juni 11, 2018

3 x autocamper: Sådan bliver du klar til russisk roadtrip med vennerne

Du skal ikke fortvivle, hvis det først lige er gået op for dig, at VM i Rusland er lige om hjørnet. Med en sprød autocamper behøver du hverken tænke på fly eller hotel, så du kan lynhurtigt være på vej med gutterne.

Af: Esben Skrumsager  / d. 11. juni 2018

Verdensmesterskabet i fodbold nærmer sig med hastige skridt. Du havde måske glemt det. Eller også tænkte du, at en relativt dyr tur til Rusland ikke var noget for dig. Faktum er i hvert fald, at du nu har hverken fly eller hotel på hånden, og pludselig har lysten til dit livs fodbold-eventyr meldt sig.

Svaret på alle dine problemer er et russisk roadtrip i en kæmpe skude af en bil, som kan rumme både klaphatte og pallevis af dåsebajere. Du kan søge efter brugte autocampere på Bilbasen, men vi har allerede fundet tre forskellige bud, så du hurtigt kan blive godt kørende.

Den billige autocamper: VW Multivan Camper

For mindre end 10.000 kroner pr. person kan du sammen med seks gutter købe denne velholdte VW Multivan fra 1996. Den har godt nok allerede kørt mere end 350.000 kilometer, men ifølge sælgeren er der ingen rust, og den er nysynet.

Under hjelmen byder bilen på en 2,8-liters VR6-motor, mens bagenden er dedikeret til to sovepladser. Den kompakte camper må trække 2000 kg., så der kan spændes en heftig øl-reserve på krogen. God tur!

VW Multivan 7. pers camper

Ydelse: 140 hk/240 Nm
0-100 km/t: 14,9 sek.
Tophastighed: 170 km/t
Km/l: 7,5

Brugtpriser: Nyere eksemplarer fra 149.900 kr. – søg på Bilbasen!

Den sjove autocamper: Opel Blitz

Den har køreegenskaber som en kampvogn parret med en trillebør. Og den er tørstig som Steward Stardust lukket inde på juice-bar. Sådan skriver sælgeren af denne unikke autocamper i salgsannoncen.

Det opsigtsvækkende køretøj er udstyret med en 2,5-liters motor, to gaskogeblus, køleskab, to køjesenge og to enkeltsenge, så der er masser af plads til både dig og dine bedste venner.

LÆS OGSÅ: Audi SQ5 koster mere end et hus – og den er det hele værd

Den må ifølge sælger køres med almindeligt kørekort, og den skal ikke synes før om fem år. Så der er ingen grund til at hænge sig i, at der ikke følger en udfyldt servicebog med i købet.

Vi har ikke nogen specifikationer på bilen, men bag rattet på den her er det næppe tiden fra 0 til 100 km/t, du går op i. Til gengæld vil du helt sikkert føle dig hjemme i den russiske trafik.

Den luksuriøse autocamper: Frankia 8400 GD

Alene udstyrslisten på denne bil er længere end det gamle testamente. Så hvis du er ved at kradse af alene ved den klaustrofobiske tanke om at sove i en af de ovenstående autocampere, så er det her løsningen for dig.

LÆS OGSÅ: Tre brugte luksusbiler som ingen tænker på

Den ekstremt luksuriøse Frankia 8400 GD er med en pris på rundt regnet 1 million kroner den dyreste autocamper til salg på Bilbasen. Du kan se salgsannoncen her (hvis den altså ikke er solgt i mellemtiden).

Bilen byder blandt andet på el-hydraulisk nivellering, automatgear, klimaanlæg, retarder til bjergkørsel (bremsesystem), luftaffjedring, TV, bakkamera, surround sound-system, badeværelse med separat bruseniche og ikke mindst en stor garage med specialfremstillede reoler og et cykelstativ til to jernheste.

En 6-cylindret dieselmotor sørger for fremdriften, og med blot 19.000 kilometer på tælleren siden første indregistrering i 2013 er der masser af kilometer og år tilbage på landevejene i den luksuriøse autocamper.

LÆS OGSÅ: Denne Mercedes med 613 heste er AMG-vanvid til farmand

Og når du sammen med gutterne lander i Rusland, behøver I næppe tænke på parkering. Med så fornemt et vogntøj, stryger I sikkert direkte ind på VIP-pladsen ved stadion sammen med de russiske rigmænd.

Og hvis den plan ikke holder, kan I sælge skidtet og købe én af de her tre gangsterslæder, hvor særligt nummer to kan få selv Putin til at bukke sig i støvet.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS