Danmarks mest usælgelige bil

Danmarks mest usælgelige bil
23/01/2015 admin-bilbasen

Gennem et stykke tid har Xpress Bilsalg kørt en konkurrence om at finde Danmarks mest usælgelige bil. Man kunne tro at favoritten i feltet af deltagere ville være en adskilt VW Corrado, men den blev solgt, da den blev vist frem på BilBasens Facebookside.

Vinderen blev i stedet en Citroën C3 med 330.000 km på tælleren og automatgear. Gearkassen var tilmed defekt, og den metalgrønne C3 viste sig da også at være usælgelig. Heldigvis for vinderen, Lone Nielsen, så var en del af præmien 15.000 kr. til en mekanikerregning og med en defekt gearkasse var det tiltrængt.

Historien beviste, at der faktisk er biler som Xpress Bilsalg ikke kan sælge på tre dage. Dan Mølgaard Rasmussen, der er mægler på Xpress Bilsalg, siger om bilen:

– En Citroën C3 med sensodrive og mange kilometer trækker ikke den store opmærksomhed, så det var ikke den store overraskelse, at den ikke blev solgt, siger han.

Men hvad kan man så sælge på Xpress Bilsalg?

– Vi kan sælge det meste, men der er nogle biler, der er mere oplagt en andre. Audi og VW er næsten altid let at omsætte. VW up! sælger rigtig godt og firmabiler sælger godt for tiden– også med høje kilometertal, siger Dan Mølgaard Rasmussen

Hvad er ikke nemt?

– Små biler med højt kilometertal. Nyere Mercedes-Benz og BMW kan også kræve lidt ekstra fodarbejde, men frikørte Mercedes-Benz taxa fra 1990’erne med høje km-tal sælger til gengæld fint.

Hvad med biler med skader?

– Hvis det er en forsikringsskade, så er det faktisk en fordel, fordi forhandleren kan tjene lidt på reparationen. Generelt kan det ikke betale sig at lave små skader, da afslaget i pris er mindre end den pris private kan få lavet skaden til. Eneste undtagelse her kan være forruder – især hvis du har en glasforsikring, siger Dan Mølgaard Rasmussen.

 

Fakta om Xpress Bilsalg

Hvis du vil have solgt bilen hurtigt, så er Xpress Bilsalg den letteste løsning.

  1. Du handler kun med professionelle købere
  2. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til en mægler
  3. Du sætter selv mindsteprisen
  4. Som regel bliver bilen solgt på kun tre dage
  5. Der betales kun salær, hvis bilen sælges. (Fra 1.729 kr.)