Skoda Octavia reparation
februar 8, 2019

Smadret Skoda: Hvor er det billigst at få fikset bilen?

Den gamle Skoda er tilbage på skærmen. Berners praktiske familiebil har været i nærkontakt med et monster af en ræv, som har efterladt fronten hårdt medtaget. Men hvad koster det at få udbedret skaden – Berner tjekker priserne i videoen her.

Af: Anders Berner  / d. 8. februar 2019

Det sku’ vær’ så godt, og så’ det faktisk skidt” lyder det i sangen om Larsen. Det kunne godt være lydbilledet til historien om min Skoda Octavia, som for ganske kort tid siden var helt fantastisk at se på.

Min bil har nemlig tidligere været omdrejningspunkt for en serie under titlen “Fra snot til flot”, hvor den lettere bedagede og temmelig rustne Skoda Octavia fik den helt store tur. Du kan se de foregående afsnit herunder:

Afsnit 1: Smadrekasse-TV: Se hvad det koster at genoplive en Skoda Octavia
Afsnit 2: Rust-bombe: Her er værkstedets dom over den slidte Skoda
Afsnit 3: Regnskabets time: Så flot blev den rustne Skoda Octavia

Nedtrykt front på familiebilen

Men selvom bilen for kort tid siden var en skinnende perle, så er jeg atter på jagt efter en mekaniker, som kan tage sig af bilen. Efter at have været i nærkontakt med en ræv i det mørke Jylland, har den skinnende front fået et noget andet udtryk.

Men hvad koster det så at få fikset? Jeg er gået på jagt efter en pris, og der er overraskende stor forskel på de to tilbud, jeg ender med i hånden. Se med i videoen her:

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS