Test og anmeldelserVideo

Smadret Skoda: Hvor er det billigst at få fikset bilen?

Af i Test og anmeldelser, Video
Den gamle Skoda er tilbage på skærmen. Berners praktiske familiebil har været i nærkontakt med et monster af en ræv, som har efterladt fronten hårdt medtaget. Men hvad koster det at få udbedret skaden – Berner tjekker priserne i videoen her.

Af: Anders Berner  / d. 8. februar 2019

Det sku’ vær’ så godt, og så’ det faktisk skidt” lyder det i sangen om Larsen. Det kunne godt være lydbilledet til historien om min Skoda Octavia, som for ganske kort tid siden var helt fantastisk at se på.

Min bil har nemlig tidligere været omdrejningspunkt for en serie under titlen “Fra snot til flot”, hvor den lettere bedagede og temmelig rustne Skoda Octavia fik den helt store tur. Du kan se de foregående afsnit herunder:

Afsnit 1: Smadrekasse-TV: Se hvad det koster at genoplive en Skoda Octavia
Afsnit 2: Rust-bombe: Her er værkstedets dom over den slidte Skoda
Afsnit 3: Regnskabets time: Så flot blev den rustne Skoda Octavia

Nedtrykt front på familiebilen

Men selvom bilen for kort tid siden var en skinnende perle, så er jeg atter på jagt efter en mekaniker, som kan tage sig af bilen. Efter at have været i nærkontakt med en ræv i det mørke Jylland, har den skinnende front fået et noget andet udtryk.

Men hvad koster det så at få fikset? Jeg er gået på jagt efter en pris, og der er overraskende stor forskel på de to tilbud, jeg ender med i hånden. Se med i videoen her:

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.