GuideTips og tricksVideo

Regnskabets time: Så flot blev den rustne Skoda Octavia

Af i Guide, Tips og tricks, Video
Fra snot til skrot. Det her er programmet, hvor vi forvandler en møgbunke til en moderne familieslæde. Nu er det blevet tid til at se resultatet og gøre regnestykket op.

Af: Anders Berner  / d. 6. april 2018 / Sponsoreret af Telia

Er det muligt at gøre en gammel og temmelig rusten Skoda Octavia til en moderne familiebil? Sammen med det lokale værksted, pladesmeden og klargørings-værkstedet har jeg gjort et forsøg.

I første afsnit så det hele lidt sort ud. Bremserne var færdige. Motorlampen lyste. Udstødningen var knækket. Og så var bilen både rusten og bulet. Det så ud til at blive en rigtig dyr fornøjelse.

LÆS OGSÅ: Derfor er Skoda Kodiaq gal og genial i sneen

Da vi tog hul på arbejdet i andet afsnit, greb omfanget hurtigt om sig, og jeg begyndte for alvor at tvivle på, om missionen ville lykkes.

Nu er det som sagt blevet tid til at give bilen den sidste kosmetiske og elektroniske opgradering, og så skal vi se på, om det giver mening at sælge den gamle slæde.

 

Min bil er ikke til salg på Bilbasen, men hvis du vil finde en lignende model, kan du lige nu søge blandt ca. 1.000 forskellige Octavia’er til salg på Bilbasen. Hvis du hellere vil satse på en model, der på papiret formodentlig har færre fejl, kan du læse vores artikel om de mest fejlfrie brugte biler.

Kan du lide, hvad vi laver? Husk at gå ind på vores YouTube-kanal og tryk “abonner”. Så får du en notifikation, når den næste video bliver publiceret!

LÆS OGSÅ: Stor guide: Sådan køber du en ekstremt billig bil

Opgrader din bil med Telia Sense Car

Med Telia Sense Car får du 4G WiFi-hotspot i bilen, så der er masser af underholdning til alle passagerer. Men Sense-enheden kan meget andet.

Her kan du læse mere om Telia Sense Car og tjekke, om du kan få det til din bil.

Et Telia Sense Car-abonnement koster 99 kroner om måneden og er inklusiv  20 gigabyte data pr. måned. Der er ingen binding, så du kan til enhver tid opsige abonnementet.

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.