Skoda Octavia

Regnskabets time: Så flot blev den rustne Skoda Octavia

Fra snot til skrot. Det her er programmet, hvor vi forvandler en møgbunke til en moderne familieslæde. Nu er det blevet tid til at se resultatet og gøre regnestykket op.

Af: Anders Berner  / d. 6. april 2018 / Sponsoreret af Telia

Er det muligt at gøre en gammel og temmelig rusten Skoda Octavia til en moderne familiebil? Sammen med det lokale værksted, pladesmeden og klargørings-værkstedet har jeg gjort et forsøg.

I første afsnit så det hele lidt sort ud. Bremserne var færdige. Motorlampen lyste. Udstødningen var knækket. Og så var bilen både rusten og bulet. Det så ud til at blive en rigtig dyr fornøjelse.

LÆS OGSÅ: Derfor er Skoda Kodiaq gal og genial i sneen

Da vi tog hul på arbejdet i andet afsnit, greb omfanget hurtigt om sig, og jeg begyndte for alvor at tvivle på, om missionen ville lykkes.

Nu er det som sagt blevet tid til at give bilen den sidste kosmetiske og elektroniske opgradering, og så skal vi se på, om det giver mening at sælge den gamle slæde.

 

Min bil er ikke til salg på Bilbasen, men hvis du vil finde en lignende model, kan du lige nu søge blandt ca. 1.000 forskellige Octavia’er til salg på Bilbasen. Hvis du hellere vil satse på en model, der på papiret formodentlig har færre fejl, kan du læse vores artikel om de mest fejlfrie brugte biler.

Kan du lide, hvad vi laver? Husk at gå ind på vores YouTube-kanal og tryk “abonner”. Så får du en notifikation, når den næste video bliver publiceret!

LÆS OGSÅ: Stor guide: Sådan køber du en ekstremt billig bil

Opgrader din bil med Telia Sense Car

Med Telia Sense Car får du 4G WiFi-hotspot i bilen, så der er masser af underholdning til alle passagerer. Men Sense-enheden kan meget andet.

Her kan du læse mere om Telia Sense Car og tjekke, om du kan få det til din bil.

Et Telia Sense Car-abonnement koster 99 kroner om måneden og er inklusiv  20 gigabyte data pr. måned. Der er ingen binding, så du kan til enhver tid opsige abonnementet.

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS