august 12, 2024

Video: Ferrari 812 GTS eller Jaguar E-Type? Vi kører vores drømmebiler fra Bilbasen

110.000 kr… om måneden! Det er, hvad Simons drømmebil koster. Se med når Simon og Jacob kører deres drømmebiler fra Bilbasen.

Video: Jacob Dalby, Simon Hallenslev, Claus Møller og Anders Richter

Drømmebiler er mange ting og afhænger helt og aldeles af, hvem du spørger. Nogen vil have en lille racer uden tag, nogen vil trække mange kilo på krogen, andre nyder en klassisk bil eller vil bare gerne have det hurtigste, man kan komme i nærheden af.

Tag med på tur når Simon og Jacob kører hver deres drømmebil fra Bilbasen og vær med til at vurdere, hvem der har den bedste smag i drømmebiler.

Ferrari 812 GTS

Simons drøm er fundet hos Formula i Lyngby. En Ferrari 812 GTS med 800 hk og en topfart på 340 km/t! Den går fra 0-100 km/t på bare tre sekunder og det vel og mærke med baghjulstræk.

Bilen er opbygget som selveste Enzo Ferrari udtænkte Ferrari. 12 cylindre, den store motor ude foran og hurtig som bare fan…. En ovenud luksuriøs grand tourer.

812 GTS er cabrioletudgaven af 812 Superfast. Kigget til den åbne himmel gør kun oplevelsen af bilen endnu vildere, fordi den vilde lyd har direkte adgang til øregangene. Den er en fejring af V12 sugemotoren, der muligvis er en af de sidste af sin slags i en Ferrari.

Jaguar E-Type

Jacobs drøm er fundet hos en privat sælger i Nordsjælland. En Jaguar E-Type Fixed Head Coupe. Et ikon for britisk bilæstetik med sit revolutionerende design for sin tid. Og netop designet er hvad Jacob er faldet fuldstændig pladask for, lige siden han sad på drengeværelset og legede med biler.

Den lange, strømlinede motorhjelm, den buede bagende og en silhuet , som var stærkt inspireret af Jaguars D-Type racerbiler. Designet var så beundret, at selv Enzo Ferrari kaldte det “den smukkeste bil nogensinde lavet”.

Den får lidt svært ved at følge med Simons Ferrari, hvis det handler om fart, men historien, designet og den klassiske måde at køre bil på går direkte i hjertet på Jacob.

9 ud af 10 kan i gennemsnit spare 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Brugte Ferrari til salg på Bilbasen

Andre fandt dette interessant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.
Bilbasen logo
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS