Kategorier
Test og anmeldelser Video

Video: Volvo V60 er den bedste Volvo nogensinde

Den er smuk, støjsvag og spækket med gennemtænkte løsninger. Anders Berner er tosset med den nye Volvo V60, men der er selvfølgelig også ting, der ikke spiller…

Af: Anders Berner  / d. 3. august 2018

Det er den femte helt nye Volvo på to år. Man må sige, der er fart på hos svenskerne. Men går det lige lovligt stærkt? De seneste modeller har i hvert fald ikke haft hverken det styretøj eller den drivlinje, som bilerne fortjener.

Men det ser faktisk ud til, at Volvo har fået bedre styr på det, og nu har de lanceret Volvo V60, der skal ind at konkurrere med BMW 3-serie, Mercedes C-Klasse og Audi A4, som vi tidligere har testet mod hinanden.

LÆS OGSÅ: Audi, Volvo og Jaguar blandt de mindst pålidelige biler

Da vi tidligere testede bilen under præsentationen i Barcelona, blev det en overraskende fejlfyldt oplevelse på trods af bilens indlysende kvaliteter. Men nu er bilen landet på dansk grund, så vi visker tavlen ren og giver den friske svensker endnu en chance.

Den nye Volvo V60 holder hos de danske forhandlere nu, hvor den fås fra 511.980 kroner. Du kan se alle priserne på Volvo’s hjemmeside.

Hvis du hellere vil have en brugt, kan du lige nu søge blandt næsten 300 V60-modeller på Bilbasen. Er en almindelig Volvo V60 en anelse for sløv til din tålmodighed, kan du overveje den fabrikstunede udgave, som vi også tidligere har testet: Se video med Volvo V60 Polestar.

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.