april 26, 2016

Gætteleg: Hvilke biler smadrer Beyoncé?

Popdronningen Beyoncé udgav henover weekenden et spritnyt album, der er akkompagneret af en timelang video. I videoen var der en sekvens, der særligt fangede vores opmærksomhed: Nemlig den, hvor Beyoncé går amok på diverse amerikanske biler med både et baseballbat og en monstertruck.

Her på kontoret har vi diskuteret lystigt, hvilke biler, Beyoncé får smadret i løbet af klippet. Og så tænkte vi selvfølgelig, at det vil være oplagt at få vores bil-kyndige læsere på banen til en lille gætteleg.

For hvad er det egentlig for nogle biler, der må lade livet i Beyoncés raserianfald? Se dem her:

Beyonce-car-destroy-lemonade1a

Beyonce-car-destroy-lemonade3

Beyonce-car-destroy-lemonade4

Beyonce-car-destroy-lemonade2

Giv dine bud i kommentarfeltet herunder eller på Facebook, hvis du mener, at du har styr på dine amerikaner-biler. Vi håber at kunne få klarlagt, hvilke biler, der bliver smadret af Beyoncés bat og monstertruck.

Beyonce-car-destroy-lemonade

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Bilbasen

Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS