Kategorier
Nyheder

Bilerne i modeugen

Christina Wedel, personlig shopper, stylist og bilblogger for kvinder med bloggen www.kissanddrive.dk giver her et eksklusivt indblik i de biler, som medier, kendte og VIP’er kører i til modeugen

Det er den lydløse modeuge i år

Noget af det største virak omkring modeuge er parkering. Man skal helst være til et show 15 min før, ellers mister man sin plads.

Derfor er et kæmpe arbejde lagt i at sørge for, at alle de vigtige bloggere, journalister og moderedaktører fra ind- og udland kan komme hurtigt rundt, og det gør man i samarbejde med de mange bilbrands. Det er også en måde at spare Co2udslip på. Altså er der er en fyldt bil af gangen hele tiden i stedet for fem halvtomme.

Copenhagen Fashionweek har også hvert sørget for en stor fashion-bus, som kører fra dør til dør til alle events og shows, som er ”On-schedule”. Bussen er der rift om, og det er ofte udenlandske medier og de lidt ”modne” danske journalister, som sværger til den.

Wedel-1781

Personligt, går det sport i for mig at køre næsten til døren, så jeg kan blive set i ”ugens bil”, og i år var det en Range Rover Evoque, som jeg tester. Jeg har opgraderet og fået min blog www.kissanddrive.dk logo på, og det var fedt at se, hvor mange reaktioner der kom. Jeg skal vist til at sætte dem i produktion for folk vil gerne købe min streamer ”Kiss and Drive”

IMG_1739IMG_1721

Det lader til, at modeverdenen har fået øjnene op for de nye elbiler. Flere af de forskellige medier, som dækker modeugen har valgt en ”sund” transportform.

I det hele taget er der meget fokus på sund økonomi og bæredygtighed til denne modeuge, som du kan læse om her

Og nu til bilerne..

Eurowoman kører i den cool elbil BMW I3 og flere af bloggerne i Mercedes GLA250, mens IN kører Toyota Auris  Hybrid og ELLE kører Toyota Aygo og Toyota Auris Hybrid, og SØNDAG kører Toyota Aygo.

Wedel-3473Wedel-1769

 

Wedel-1770Wedel-1765

Det super cool chaufførkoncept Drivr har smidt ekstra mange af den nye Tesla S på gaden til rådighed for Vip’erne til modeugen.

Wedel-1756 IMG_1755

Nissan er godt repræsenteret rundt i byen med deres Qashqai og BMW 4 Serie Grand Coupe sørger godt for Euroman.

Wedel-1777Wedel-1776

Alt for Damerne kører i en Citroen DS3 og Fashionexclusive kører Mercedes E350.

Hver gang jeg mødte op til et nyt show, var det sjovt at se, hvem der havde fået lov at parkere helt oppe foran. Mercedes, som jo er en af hovedsponsorerne til hele modeugen, og i det hele taget er international modeuge aktør, holdt konstant lige uden for døren i både en E350 eller en GLA250.

 

  Wedel-1761 Wedel-1764      Wedel-1814

 

Eva Harlou som stiger ud af sort Mercedes E350: Eva Harlou er Arkitekt og mest kendt som vært på X-factor og som dommer i ”Danmarks Skønneste hjem” ankommer med stil i Mercedes E350 på vej til show hos Stasia i Orangeriet

 

Wedel-1786

 

Hvilken bil ville du køre, hvis du var VIP til modeugen?

Af Ebbe Sommerlund

Nye biler kan være fine, men Ebbe Sommerlund sværger til de brugte af slagsen. Han vil nødig kaldes ekspert, men hans enorme viden er ikke til at tage fejl af, hvorfor han også er den primære drivkraft bag Bilbasens brevkasse.

Den motorjournalistiske baggrund har han fået hos blandt andre Bil Magasinet, V-Max og elbilmagasinet GO, hvilket har gjort ham til et omvandrende leksikon.

Ebbe er som sagt glad for brugte biler, og særligt de japanske af slagsen giver julelys i øjnene. Han er dog efterhånden blevet så voksen, at drengedrømmen af en toptunet Honda Civic er blevet erstattet af en fornuftig Renault Laguna.