Test og anmeldelserVideo

Video: Tag med på smadretur i en Citroën C4 Cactus

Af i Test og anmeldelser, Video
Den er kendt for sine bløde airbumps på siden, men det hjælper ikke den stakkels C4 Cactus, når Berner og Skrumsager sætter den nye faceliftede udgave på en benhård prøve.

Af: Anders Berner & Esben Skrumsager  / d. 10. august 2018

Det her er andet kapitel af “Smadr en Citroën”. Sidste gang kørte vi Citroën C3 Aircross (den video kan du se her), og det blev efter sigende en rigtig dyr fornøjelse for Citroën. Men de har været så dumdristige at invitere os til endnu et arrangement uden for asfaltens hvide striber.

LÆS OGSÅ: Nye biler: Her er de mest populære modeller i Danmark

Og denne gang er det den opdaterede udgave af Citroën C4 Cactus, som står for tur. Det helt store buzz-word her er “komfort”. Men er den nye Cactus så komfortabelt affjedret, som franskmændene lover? Det finder vi ud af i videoen her:

Citroën C4 Cactus: Test og priser på faceliftet version

Hvis du vil vide mere om bilen, kan du læse vores første test af den faceliftede Cactus, som vi lavede tidligere på året. Den nye version holder hos forhandlerne nu med priser fra 174.990 kroner.

På Bilbasen er der desuden mere end 100 brugte Cactus-eksemplarer til salg. Dem kan du se her.


LÆS OGSÅ: Av for pokker: Esben og Anders er onde ved en Citroën C3 Aircross

TIL SALG: Søg efter Citroën-modeller på Bilbasen

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.