Kategorier
Test og anmeldelser Video

Video: Tag med på smadretur i en Citroën C4 Cactus

Den er kendt for sine bløde airbumps på siden, men det hjælper ikke den stakkels C4 Cactus, når Berner og Skrumsager sætter den nye faceliftede udgave på en benhård prøve.

Af: Anders Berner & Esben Skrumsager  / d. 10. august 2018

Det her er andet kapitel af “Smadr en Citroën”. Sidste gang kørte vi Citroën C3 Aircross (den video kan du se her), og det blev efter sigende en rigtig dyr fornøjelse for Citroën. Men de har været så dumdristige at invitere os til endnu et arrangement uden for asfaltens hvide striber.

LÆS OGSÅ: Nye biler: Her er de mest populære modeller i Danmark

Og denne gang er det den opdaterede udgave af Citroën C4 Cactus, som står for tur. Det helt store buzz-word her er “komfort”. Men er den nye Cactus så komfortabelt affjedret, som franskmændene lover? Det finder vi ud af i videoen her:

Citroën C4 Cactus: Test og priser på faceliftet version

Hvis du vil vide mere om bilen, kan du læse vores første test af den faceliftede Cactus, som vi lavede tidligere på året. Den nye version holder hos forhandlerne nu med priser fra 174.990 kroner.

På Bilbasen er der desuden mere end 100 brugte Cactus-eksemplarer til salg. Dem kan du se her.


LÆS OGSÅ: Av for pokker: Esben og Anders er onde ved en Citroën C3 Aircross

TIL SALG: Søg efter Citroën-modeller på Bilbasen

Af Esben Skrumsager

Bilnyheder fra ind- og udland samt tests af nye biler med fokus på praktiske egenskaber for familien er Esben Skrumsagers fokusområder.

Med erfaring fra blandt andet Ekstra Bladet, Søndagsavisen og Bil Magasinet er Esben på trods af sine blot 30 år en erfaren herre inden for motorjournalistik.

Esben har en forkærlighed for de tyske bilmærker. Porsche er blandt favoritterne, og privat fragter han familien rundt i en BMW 3-serie fra 2014 (F31). Når vejret tillader det, foretrækker han dog ofte sin motorcykel.