februar 22, 2023

Populære Ford Kuga med ny udstyrspakke inden facelift

Inden et gennemgribende facelift af den populære plug-in hybrid præsenteres ny udstyrspakke med kosmetiske detaljer.

TEKST & FOTO: Jacob Dalby

Når vi taler populære bilmodeller, kommer vi ikke udenom Ford Kuga. Sidste år indtog Kuga en solid førsteplads som den mest solgte plug-in hybrid. Med 3.257 nye Kuga på vejene i 2022 er der er et massivt spring ned til nummer to på listen: Peugeot 3008 med 1.126 indregistrerede biler.

LÆS OGSÅ | Facelift: Her er den stærkt forskønnede Ford Kuga

Derudover var Kuga generelt set den næstmest solgte bilmodel i Danmark – placeret lige mellem de to minibiler Peugeot 208 og Citröen C3. Tilbage i 2021 overgik Kuga i øvrigt alle andre med flest indregistrerede nye biler. Der er altså rigtig, rigtig mange Kuga’er på de danske veje.

Og faktisk er Ford Kuga stadig relevant prismæssigt, når vi sammenligner med konkurrenterne. Med en startpris på 315.000 kr. er der et godt stykke op til den næstbilligste, som er Kia Niro.

Plug-in modelStartpris
Ford Kuga315.000 kr.
Kia Niro324.990 kr
Hyundai Tucson364.995 kr.
Citroën C5 Aircross374.990 kr.
Opel Grandland399.990 kr.
Peugeot 3008424.990 kr.

Pift Kuga op

De mange solgte modeller gør ikke ligefrem Kuga til et særsyn på de danske veje, så inden et gennemgribende facelift, der er lige på trapperne, forsøger Ford sig med en ny udstyrspakke. Så kan du stadig skille dig en smule ud, selvom du kører Kuga.

LÆS OGSÅ | Stortest: Kan Kia Sportage PHEV og Hyundai Tucson PHEV give favoritten Ford Kuga PHEV problemer?

Udstyrspakken ‘Black Package’ indeholder 20 tommer sorte alufælge, sort tag, sorte sidespejle og sort hækspoiler. Derudover er Kuga-logoet bagpå også blevet sort samt ST-Line emblemet. Udstyret skiller sig mest ud på en hvid Kuga, hvorimod det er nemt at overse på en Kuga i en mørkere farve.

Pakken koster 32.000 kr., men kan kun tilvælges i ST-Line udstyrsniveauet og i kombination med X-pakken til 26.000 kr. yderligere. Tilsammen skal man altså slippe knap 60.000 kr. for de sorte detaljer. Og det er med stor sandsynlighed ikke penge, du får igen, når din Kuga engang skal sælges igen.

Så er det pengene værd? Det ved kun du. Personligt synes jeg, det pynter på den hvide Kuga – men ikke nok til at retfærdiggøre den ret høje merudgift.


SPECIFIKATIONER

Ford Kuga Plug-in Hybrid
ST-Line

Motor: Benzin- og elmotor
Ydelse: 225 hk
0-100 km/t: 9,2 sekunder
Tophastighed: 200 km/t
Forbrug: 100 km/l
Batteri: 14,4 kWh
Elektrisk rækkevidde: 57 km
Mål (L/B/H): 463/218/168 cm
Køreklar vægt: 1.844 kilo
Trækvægt: 1.500 kilo
Bagagerumsvolumen: 581 liter

Pris: 361.200 kr. (Kuga plug-in fås fra 314.900 kr.)
Privatleasing fra (engangsydelse/mnd. ydelse): 0 / 3.995 kr.
Beskatningsgrundlag, firmabil: Ikke angivet.


Se brugte Ford Kuga til salg her

Find flere brugte Ford Kuga på Bilbasen

9 ud af 10 kan spare i gennemsnit 3.000 kr. på deres bilforsikring. Indtast din nummerplade og se din pris på 30 sekunder - gratis!
Jeg kan ikke nummerpladen
Leveret af Samlino logo
Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Jacob Dalby

Med baggrund i motorsporten fylder biler med sportslige egenskaber det meste af Jacobs bevidsthed – både nye og brugte giver smil på læben.

Det siges i øvrigt, at Jacob kunne køre før han kunne gå, så interessen for biler startede tidligt. Interessen udviklede sig til passion og siden har arbejdet som motorjournalist på blandt andet Bil Magasinet fyldt det meste af de vågne timer.

Forbrugerstof og vejledning er også blandt Jacobs kernekompetencer og han er ikke ked af at fortælle dig, hvilken bil du skal købe næste gang.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS