Video: Sælg din bil hurtigt og nemt igennem Xpress Bilsalg

Video: Sælg din bil hurtigt og nemt igennem Xpress Bilsalg
15/11/2016 Kristoffer Dahy Ernst

Du kender allerede vores populære og velkendte bilmarkedsplads, Bilbasen.dk. Men vi har også et stærkt alternativ til dig, der gerne vil af med bilen i en fart. Det hedder Xpress Bilsalg, og her har du mulighed for at udbyde din bil til salg blandt vores mange købestærke forhandlere.

For at vise alle de mange fordele ved Bilbasen Xpress Bilsalg, har vi lavet en video, der hjælper dig godt i gang. Her kan du et skridt ad gangen se, hvordan du opretter en annonce på Xpress Bilsalg.

skaermbillede-2016-11-15-kl-13-01-10

Og med Xpress Bilsalg har det aldrig været nemmere at få bilen solgt.  Alt du skal gøre er at hente vores nye og forbedrede app. I app’en klikker du på Xpress Bilsalg, og så uploader du håndfuld detaljerede billeder samt detaljer og specifikationer om bilen. Resten sørger vores bilmæglere for. Vi har selv testet, og det tager kun fem minutter at oprette en annonce.

Læs mere om Bilbasen Xpress Bilsalg her

Mindsteprisen på bilen bestemmer du helt selv. Og skulle din bil ikke opnå et bud, der svarer til din ønskede mindstepris, så koster Xpress Bilsalg dig ikke en krone. Har vi derimod fundet en køber, så sørger vores bilmæglere for at klare al det praktiske, der følger med et salg. Alt du skal gøre er bare at vente på, at pengene triller ind på kontoen.

Se videoen herunder. Held og lykke med salget.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram