Maserati GranTurismo MC Stradale
januar 4, 2019

Maserati MC Stradale: Vi tester vild italiener med vidunderlige vræl

I femte afsnit i serien om Danmarks sjoveste biler har vi fundet en hundedyr model med et skarpt, italiensk design. Og det bedste af det hele er den vidunderlige lyd!

Af: Anders Berner  / Video-sponsor: Mercedes-Benz Certified / d. 4. januar 2019

3,3 millioner kroner. Det er halvanden gange prisen på en gennemsnitlig villa i Danmark. Eller 206 spidser fra en jetjager. Men det er også nyprisen på en Maserati GranTurismo MC Stradale.

En Stradale siger du? Jeps, det er den hårde udgave med en 4,7-liters Ferrari-motor, der med 450 hestekræfter sender dig forbi 100 km-mærket på speedometeret på under fem sekunder og først stopper igen, når du rammer 300.

LÆS OGSÅ: Sådan spotter du en civil politibil

Men selvom både specifikationer, design og ikke mindst den fantastiske vrælen fra de otte cylindre er i en liga for sig, så er det netop den høje nypris, der i dette afsnit sender Esben Skrumsager bag rattet på den italienske skønhed. Se med her:

Bilen i videoen har vi lånt af leasingselskabet Car Performance. Du kan se mere om bilen her.

Bilkort på Bilbasen: Sådan dyster vi om retten til rattet

Som de biltosser vi er, vil vi alle tre helst sidde bag rattet, men det kan naturligvis ikke lade sig gøre, så vi har besluttet os for at spille bilkort. Ikke i klassisk forstand men ved at finde biler på Bilbasens app og så udvælge et parameter, vi dyster på.

første afsnit var det topfarten i en Ferrati GTC4 Lusso, der afgjorde slaget. I anden omgang trak Esben en skæv trumf ud af ærmet; antallet af hjul på bilen. Det afsnit kan du se her. Tredje gang var det mig, Anders, der trak det længste strå med antallet af hestekræfter i en Porsche 911 GT3 RS (den video kan du se her), og i fjerde afsnit endte vi i en benhård KTM X-Bow. Det kan du ser her.

Video-sponsor: Mercedes-Benz Certified

Denne serie af videoer – hvor vi tester nogle af de mest ikoniske, gakkede og vilde biler – er sponsoreret af Mercedes-Benz Certified.

Det er et program for alle Mercedes-modeller op til 6 år og med maks. 150.000 km. Hver bil, som certificeres, er testet og kontrolleret i alle detaljer fra sikkerhed til komfort og præstationer.

Med Mercedes-Benz Certified får du:

– 2 års garanti som på en ny bil
– Garanteret kilometerstand
– 30 dages ombytningsret
– Fri lånebil ved garantirelaterede værkstedsbesøg
– 12 måneders vejhjælp

Her kan du læse mere om Mercedes Benz-Certified

Del artikel:

Andre fandt dette interresant

Hvad sker der, Mitsubishi?

Mitsubishi i Danmark virker til at være gået i dvale. De nyeste modeller på Renault-basis findes ikke i Danmark, og den nye Outlander lader vente på sig. Nu er der facelift til den Captur-baserede ASX.

Redaktionen anbefaler

Mød redaktionen

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller. Det kan blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.

Anders er fast mand på Bilbasen. Tidligere har blandt andre Ekstra Bladet, FDM og fagbladet Ingeniøren haft fornøjelse af Anders Berners både nørdede og meget entusiastiske tilgang til bilstoffet.

Anders er glad for elbiler og har blandt andet haft både Nissan Leaf og BMW i3 i garagen. Der er dog ikke noget, der kan bringe smilet frem på Berners læber som en baghjulstrukken bandit af en sportsvogn.
Bilbasen er Danmarks største markedsplads for køb og salg af såvel nye som brugte biler, autocampere, varevogne og busser.

Bilbasen er desuden et redaktionelt univers, som gennem artikler, gallerier og videoer leverer en kombination af guides, tests og nyheder inden for bilernes verden. Så kort sagt får du her både en markedsplads og et medie, som klæder dig på til at købe, eje, lease eller sælge en bil.
© 2023 Bilbasen Blog Schibsted Denmark ApS