bilbase

Biler fra dette land er mest pålidelige

Der findes ikke en endegyldig sandhed om bilers pålidelighed. Nogle fejl skyldes ejerne, og nogle skyldes bilen. Men hvis man skal tro på det engelske forbrugermagasin Which?, så skal du se mod Solens Rige, hvis du vil have den mest pålidelige bil.

Which? går temmelig seriøst til værk og udregner scoren efter fejlenes alvorlighed og hvor lang tid, bilen skal være på værksted. Som du kan se, ligger de bedste temmelig tæt. Lexus, der pt ikke importeres til Danmark, rangerer som nummer et efterfulgt af fire andre japanske mærker.

Den fulde undersøgelse er endnu ikke offentliggjort, så hele listen er endnu ikke tilgængelig, men her er de bedst placerede:

 

Brand reliability
Mærke Antal biler 0-3 år 4-8 år
Top 5
Lexus 488 96% 88%
Honda 3952 96% 89%
Toyota 3300 95% 87%
Suzuki 334 95% 85%
Mazda 1848 94% 85%

 

 

Hvilken bil har du og har den været pålidelig?

2 Kommentarer til Biler fra dette land er mest pålidelige

 1. Pernille 25/03/2015 at 13:12 #

  Hej.

  Min kæreste og jeg er ved at se på ny bil. Vi har selv 100.000 til udbetaling, men har tænkt at vi vil bruge mellem 150-200-000 kroner på en god bil. Vi vil gerne købe en forholdsvis ny som vi kan beholde i de næste 10 år og der skal også være plads til barnevogn og børnesæder.

  Vi har ikke forstand på biler, men har fået at vide at “Tysk er det eneste der dur”. Denne liste siger jo noget helt andet. Kan det passe?

  Vi har indtil videre set os lune på en opel astra enjoy (stationcar) 1,4 motor – 100 hk, som har kørt 8000 km og er 9 måneder gammel.

  Til sidst vil jeg høre om du kender til en form for konsulentfirma man kan bruge når man skal købe bil? Som sagt ved vi ikke meget om biler, faktisk intet. Så vi er måske lidt nemme at snyde for en sælger. Vi tænker at melde os ind i FDM og måske få hjælp fra dem.

  Håber du har tid til at svare 🙂

  Mvh. Pernille

  • Jonas Prip 21/06/2016 at 14:45 #

   en astra er en fin bil. men i får ikke meget udstyr med. og det med at tyske biler er bedst, det er en skrøne tilbage fra 90’erne.

   hvis jeg var jer med det budget. ville jeg kigge på disse 2:
   Honda civic tourer
   Toyota auris

   bedre biler, bedre køreregenskaber, mere udstyr

   garanti perioden er den samme, hvis i går efter garanti kan i købe en kia, de har 7 års garanti, men så er de heller ikke noget værd efter, hvor både Honda og Toyota holder værdien betydeligt bedre.

   i kan godt melde jer ind i fdm. men hvis i ikke interessere jer for biler, får i det ikke brugt. så brug pengene på et bak kamera i jeres nye bil i stedet, det vil i glæde jer over hver eneste dag..

   håber det kan hjælpe.

Leave a Reply