Årets BilVideo

VIDEO: Berner og venner uddeler håndmadder til de nyeste biler

Af i Årets Bil, Video
Igen i år går Anders, Ebbe og Christian hele feltet igennem, når de er til Årets Bil 2021 på Jyllandsringen. Selvom finalefeltet i dag er fundet, holder de sig ikke tilbage fra at sende feltet afsted med deres hårde domme.

Video: Anders Berner | d. 20. november 2020

Feltet til Årets Bil i Danmark 2021 består af hele 26 biler – det er seks flere end sidste år. Men juryen, der tæller de mest erfarne danske motorjournalister, har allerede barberet feltet ned til 7 finalistbiler. Dem kan du læse mere om her. Årets Bil 2021 kåres allerede d. 24. november. Følg med på blog-bilbasen.dk, hvor vores egne jurymedlemmer Anders Berner, Ebbe Sommerlund, Morten Bek og Jacob Dalby giver deres mening til kende.

De 7 finalistbiler til Årets Bil 2021:

BMW 4-serie

Honda e

Peugeot 2008

Renault Captur

Seat Leon

Toyota Yaris

VW ID.3

Første del

Feltet får en sviner

Fuldstændig som sidste år benytter Anders Berner og venner i år muligheden til at rose og riste årets nytilkomne bilmodeller, som var samlet til Årets Bil-arrangementet på Jyllandsringen. Og igen, fuldstændig som sidste år, tager han Ebbe Sommerlund og Christian Schacht med på slæb, så de sammen kan diskutere hvilke biler, der er de bedste og værste i år.

SE OGSÅ | Video: Seat Leon vinder Årets Brugtbil 2020

De tre gamle, sure mænd har som altid rigeligt at sige om de biler, der er samlet til arrangementet. Med seks flere biler i feltet i år, har de haft så meget at sige, at det er blevet til to videoer. Derfor får du deres besyv med på de bedste og værste biler i år, fordelt på to videoer.

Den hårde konkurrence

Med et felt á 26 biler og med syv finalistbiler, kræver det ingen matematiker at finde ud af, at der var 19 biler, som lige akkurat ikke kom gennem nåleøjet. Herunder har vi samlet hele feltet til Årets Bil 2021, så du kan se, hvad finalistbilerne var oppe mod. Selvom de ikke klarede skærene, kan du se, at der stadig er tale om supersolide biler!

Om forfatteren

Anders Berner

Som redaktionens videojournalist og TV-vært er Anders den primære testkører af de nyeste og mest interessante bilmodeller, hvilket blandt andet kan opleves på Bilbasens youtube-kanal.