bilbase

Få den billigste bilforsikring

Priserne på bilforsikringer varierer temmelig meget, og det betyder en del for prisen, om du er ung eller gammel og om du bor i en større by. Desuden påvirker tidligere skader, og antallet af år, du har haft egen bil den endelige pris.

Det kan være svært at danne sig et overblik og få den billigste forsikring. Eller det vil sige, det kunne være svært, hvis ikke lige det var for online-sammenligneren på BilBasen, der er leveret af Comparo, der er markedsleder på prissammenligninger.

Her tager det højst et par minutter. Tast din nummerplade og nogle få oplysninger om dig selv, så har du mellem 10 og 20 tilbud på en forsikring. Når du har resultatet til sidst, så er det nemt at rette i betingelserne. For eksempel kan du slå kasko, vejhjælp, glasdækning og førerdækning til og fra uden at skifte side.

Og der er store forskelle – for eksempel varierer vores journalists egen bil – en Honda Civic VTI fra 2.673 kr. til 8.372 kr. for ren ansvar. Elitebilist, 38 år bosiddende i Aarhus.

3 Kommentarer til Få den billigste bilforsikring

  1. Tom 25/02/2015 at 20:01 #

    Tænk sig engang .. jeg har aldrig lagt mærke til den online prissammenligner … den vil jeg helt sikkert anbefale kunderne .. Giver et dejlig nemt overblik ..

  2. Hans 01/06/2015 at 11:47 #

    Godt link, men lidt ærgerligt det kun er til biler og ikke også andre forsikringstyper, for der er flere steder man får rabat, hvis man har flere forsikringer samlet. Vi brugte selv Forsikringsportalen.dk til at finde en billig bilforsikring.

  3. skrotpræmie 29/05/2017 at 21:38 #

    Tænk sig engang .. jeg har aldrig lagt mærke til den online prissammenligner

Leave a Reply