Luksus på hjul: Så vildt kan bilkontoret blive

Luksus på hjul: Så vildt kan bilkontoret blive
11/05/2016 admin-bilbasen

Herhjemme er en Mercedes Benz Sprinter Van primært foretrukket af håndværkere. Men i en række af verdens største og mest trafikerede byer, spiller den rummelige Sprinter Van også en anden og meget anderledes rolle. Den er nemlig blevet det foretrukne køretøj i forretningsfolkenes kamp mod massive trafikproblemer og spildtid. Og de betaler gerne fyrsteligt for et kørende kontor.

mercedes benz sprinter van1

Derfor siger det næsten også sig selv, at det ikke er en standardversionen af Sprinter Van, der er tale om. Det kan tværtimod næsten ikke blive mere luksuriøst. Eksempelvis kan et ekstravagant rullende direktørkontor erhverves hos amerikanske Becker Auto Design, der tilbyder den ultimative skræddersyede løsning til den travle forretningsmand i Los Angeles, USA’s mest trafikerede by, hvor hver enkelt bilist i gennemsnit spilder 60 timer om året på at holde i kø.

BILBASEN Køb din egen Sprinter i dag

mercedes benz sprinter van5

For kunder hos Becker Auto Design er det kun fantasien og pengepungen der sætter grænser. Men det gængse firehjulede direktørkontor består gerne af bløde læderstole, wifi-forbindelse, satellittelefon, fladskærms-tv og hvad der ellers er at finde på et almindeligt moderne kontor uden hjul. Priserne starter i omegnen af 250.000$ og stiger alt efter hvor luksuriøst det rullende kontor skal være. Derudover kommer selvfølgelig løn til privatchaufføren.

LÆS OGSÅ Den dyreste leasingbil nogensinde på Bilbasen

mercedes benz sprinter van4

Givet eksklusiviteten af Beckers Auto Designs speciallavede Sprinter Vans tegner de nok ikke fremtiden for, hvordan vi udnytter spildtid på vejene. Men lignende og mere prisvenlige projekter er således søsat i Indiens mest trafikerede by, Mumbai. Her tilføjes der dagligt 200 biler til de allerede propfyldte veje, og den tendens ser ikke ud til at ændre sig.

mercedes benz sprinter van2

De danske veje er gudskelov ikke så trafikerede, som det er tilfældet i mere tætbefolkede områder verden over. Men også herhjemme peger pilen i retning af, at der kommer flere og flere biler på vejene. Måske ser vi også snart i Danmark lignende tilbud til den travle danske forretningsmand, der er træt af at spilde sin tid i en bilkø.

FACEBOOK Bliv ven med Bilbasen

INSTAGRAM Følg os på Instagram